5-værelses København S lejlighed til leje for 11.100 kr./måned

Richard Mortensens Vej, 2300, København S

Areal:
117 m2
Antal værelser:
5 værelser
Type:
Lejlighed
Periode:
--
Overtagelsesdato:
--
Valideret af FindBoliger:
Validated icon Ja

Beskrivelse

Ejendommen
Velkommen til Ørestad Have – et skønt sted til dig, der vil slå rødder midt i storbyens nye, blomstrende bykvarter. Ørestad Have er som skabt til den moderne storbyboer, som er på udkig efter en lækker, spritny bolig tæt på både by og natur.

Tanken bag Ørestad Have er at skabe et hus, der syder af liv. Gårdrummet har plads til hele familien, og børnene har masser af frihed til at løbe og lege i inspirerende og trygge rammer. Ørestad Have har en ualmindeligt stor legeplads. Her finder man alt, hvad hjertet kan begære: legehus, sandkasse, rutschebane, trampolin, gynger og klatrestativ. Derudover er der skabt et frodigt naturområde i gården, hvor man kan lege gemmeleg eller jorden er giftig mellem træstammerne.

Der er selvfølgelig også plads til de voksne. Skønne siddepladser, en smuk beplantning og forskellige indbydende områder giver dig mulighed for at nyde udelivet, drikke kaffe med naboerne, læse en god bog, eller hvad du er i humør til.

Lejligheden
Selvom du ikke har brug for meget plads, får du med en funktionel 2-værelses, alt hvad du skal bruge; stort soveværelse med skabe, dejligt køkkenalrum og opholdsstue, depotrum og badeværelse med vaskesøjle. Og de fleste lejlighederhar selvfølgelig altan, så du kan nyde morgenkaffen udendørs, når sommeren banker på.

Køkken og badeværelse er opført i hvide og stilrene elementer fra INVITA og indeholder hårde hvidevarer fra Siemens. Alle lejligheder er desuden udstyret med skabe eller walk-in i værelser, ligesom du får dit eget depotrum, enten i lejligheden eller i kælderen.

Området
Når du slår dig ned i Ørestad, har du kort vej til alt. Her er masser af arbejdspladser, gode skoler og børnehaver. Og ikke mindst det enorme naturområde Kalvebod Fælled med et væld af muligheder for fritidsaktiviteter.
Ørestad Syd er efter mange års byggeaktivitet en næsten færdig bydel, hvor alt er udviklet og gennemtænkt efter den moderne byboers behov.

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.

Mail [email protected] (Alle hverdage 10.00-16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.