Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 2 lejeboliger
2 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
2 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Præstø - se alle ledige lejeboliger i Præstø her

2 dage siden
Tappernøje
Areal
0 m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
2.600 kr/md
Se bolig
11 dage siden
Præstø
Areal
84 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
7.000 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Præstø

Byen Præstø udgør blot et lille, men magisk område af Danmark. Og i Præstø får du muligheden for at opleve en enestående natur, unikke kulturoplevelser samt usædvanlige gastronomiske oplevelser. Og derudover er byen yderst børnevenlig og egner sig derfor til hele familien. Så hvis du overvejer at flytte til Præstø, så læs med her. Men pas på, for du vil nok få svært ved at se, hvorfor du ikke skulle leje dig en af de ledige lejeboliger, der er at finde i Præstø.

Bo i en hyggelig havneby på Sjælland med mange oplevelser

En af de mange skønne oplevelser i Præstø er byens naturhavn, som ligger ved Præstø Fjord. Her kan du og familien tage på en gåtur om aften, eller en udflugt om søndagen. Og imens børnene hopper i vandet, kan du og din partner sidde på en café og nyde en kop kaffe. Mulighederne er mange her ved havnen, hvor stemningen oser af afslappethed og hygge. Men havnen er ikke det eneste naturskønne sted i Præstø, Byen er nemlig omgivet af smuk natur, og gennem byen løber Tubæk Å, som er omgivet af skov og masser af dyreliv. Der er altså stor sandsynlighed for at dit potentielle hjem, vil ligge omgivet af denne skønne natur. Men havnen og skoven er ikke det eneste sted, hvor mulighederne er mange. Der foregår generelt mange spændende arrangementet i Præstø. For eksempel afholdes der hvert år Fransk Forår, hvor der kan nydes lokale og internationale specialiteter, kunst samt musik. Og for hele familien afholdes der også H. C. Andersens Verden, som er en teaterpark med teateroplevelser og aktiviteter for jer alle, og så endda omgivet af den skønne natur. Er man til spænding, så er Kalvehave Labyrintpark måske noget for jer, for her kan hele familien blive udfordret i den 20.000 kvadratmeter labyrint, hvor der også er store spil og hjernevridere. 

En by, der emmer af historie og kultur

Dengang Præstø blev anlagt, var det, som det ligger i navnet, en ø. Øen havde således bro til fastlandet. Byen, der nu ikke længere er en ø, emmer af historie og ikke mindst gamle historiske bygninger og områder, såsom Pakhus i Præstø og det hyggelige torv midt i byen, som er omsluttet af brolagte gader, hvilket bevirker til et autentisk gammelt bybillede, hvor blandt andet bygningerne og gadelygterne er bevaret i den gamle stil. Kulturoplevelser er der også mange af i Præstø, hvor det særligt er ét sted, der er værd at fremhæve. Nemlig Frederiksminde, hvor Frederiksminde Hotel og Restaurant ligger, som har en michelinstjerne. På restauranten kan du således opleve suveræn gourmetmad fra det nordiske køkken.

Gode muligheder for hele familien

I Præstø er der desuden gode mulighed for at flytte hele familien til. Har du børn, der skal passes i daginstitutioner, så har du flere at vælge imellem, og vil derfor formentlig kunne finde en, der er placeret tæt på dit hjem. Daginstitutionerne er alle integrerede institutioner, der tager imod børn i alderen fra 26 uger og frem til skolestart. For de skoleklar, har byen da både Præstø Skole og Præstø Privatskole, som begge faciliterer fra 0.-9. klassetrin.

Bo i Præstø

Så lyder denne idylliske by som noget for dig, og er du på jagt efter en bolig at leje, så kan du lige nu undersøge, hvad der er til leje i Præstø. Hvad enten du er til huse, lejligheder eller sågar studieboliger, så er det at finde til leje i Præstø.

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)