Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 5 lejeboliger
5 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
5 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Slagelse - se alle ledige lejeboliger i Slagelse her

Stort, lyst værelse i midten af Slagelse.
Smedegade 37, 1. th
Areal
22 m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
3.600 kr/md
Se bolig
Æblegården 53, 4200 Slagelse
Slagelse
Areal
100 m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
9.000 kr/md
Se bolig
2-værelses lejlighed i Slagelse
Slagelse
Areal
78 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
6.932 kr/md
Se bolig
3 værelses lejlighed i Slagelse
Slagelse
Areal
73 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
8.041 kr/md
Se bolig
3-værelses lejlighed i Slagelse
Slagelse
Areal
90 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
8.033 kr/md
Se bolig

Slagelse er en hyggelig familievenlig by, der giver dig mulighed for at bo i overskuelig afstand til København samtidig med, at du har de perfekte rammer for et familieliv med børn. Der er aldrig langt til skole, grønne arealer eller offentlige transportmidler. Huslejepriserne er yderst overkommelige, og du kan få meget for pengene, hvis du vælger at bosætte dig i en lejebolig i Slagelse.

Perfekt for børnefamilier

Har du børn, er Slagelse et godt valg. Her er grønne områder, mange nyere legepladser, et væld af forskellige sportsforeninger og rigtig mange anbefalelsesværdige daginstitutioner og skoler. Selv hvis du gerne vil bo i bymidten, er der til en overkommelig pris mulighed for at leje store huse, rækkehuse og lejligheder med masser af værelser, og der er ofte tilhørende have eller terrasse.

Priser hvor alle kan være med

Det er billigt at leje bolig i Slagelse. Faktisk er det én af de billigste byer på Sjælland at bo i. Lidt groft skåret, falder priserne jo længere vestpå, du kommer. I Slagelse behøver du ikke proppe hele familien ind i en lille toværelses lejlighed. Du får over dobbelt så meget for pengene, som hvis du fandt en tilsvarende lejebolig i København. Rigtig mange mennesker bor til leje i Slagelse, og efterspørgslen stiger i takt med udbuddet af nye uddannelser. Derfor er der – som i mange andre byer – rift om de gode lejeboliger.

Lidt af alting

Kender du Slagelse, ved du, at du kan få lidt af det hele her. Vestsjællandscentret summer af liv i de mange butikker, og de mange hyggelige torve rundt omkring i byen byder på lækre spisesteder og plads til udfoldelse. Det er ikke sjældent, at der er marked og boder i byen, og især i julemånederne er der skruet ekstra op for hyggen. En anden hyggelig ting, som mange slagelseanere nyder, er, at gardehusarerne ridder igennem byen én gang ugentligt.

Gode uddannelsesmuligheder

Ud over de mange folkeskoler, privatskoler og friskoler er der uendelige muligheder for uddannelse for større børn og voksne. I Slagelse finder du alle de forskellige gymnasiale ungdomsuddannelser, Selandia danner rammerne for de mange erhvervsuddannelser, og Absalon byder på et hav af flere forskellige videregående uddannelser. For ikke at nævne Syddansk Universitet.

Lejebolig Slagelse – søg efter bolig

Find lejebolig i slagelse og omegn

Her kan du finde din næste lejebolig i Slagelse. Der er også mulighed for at søge efter en lejebolig i de nærliggende byer, som f.eks. Korsør, Skælskør eller Sorø. Det kan godt betale sig at undersøge udvalget af lejeboliger i de omkringliggende byer, da der i disse områder kan være gode penge at spare på huslejen i forhold til i slagelse. F.eks. kan pris på en god 2-vær. bolig koste under de 5.000 kr.

Slagelse – en studieby i udvikling

De mange skole- og uddannelsesinstitutioner i Slagelse, gør, at flere og flere studerende har fået øjnene op for de gode kvaliteter byen har. Der er en god mulighed for at bo godt og til en overkommelig pris, hvis du bosætter dig i slagelse – byen gør nemlig rigtig meget for at tiltrække og fastholde de mange studerende i Slagelse, når de vælger uddannelse.

Se ledig lejebolig i slagelse

Hos Findboliger kan du finde din drømme lejebolig i Slagelse. Til jer som studerende, der ønsker at bo flere sammen og deles om huslejen, er der gode chancer for at finde en god bolig i slagelse til en god pris. Vi holder løbende siden opdateret med alle de nyeste lejeboliger i slagelse og omegn, så du hele tiden har en god mulighed for at finde din næste leje- eller studiebolig.

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)