Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 10 lejeboliger
10 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
10 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Ringsted - se alle ledige lejeboliger i Ringsted her

Studiebolig i Ringsted udlejes - 2.600 kr./måned
5 måneder siden
Ringsted
Areal
34 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
2.600 kr/md
Se bolig
Torvet, 4100 Ringsted  (19121061)
cirka en måned siden
Ringsted
Areal
172 m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
11.400 kr/md
Se bolig
Torvet
cirka en måned siden
Ringsted
Areal
167 m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
11.400 kr/md
Se bolig
4100 1 vær. lejlighed
cirka en måned siden
Ringsted
Areal
0 m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
6.500 kr/md
Se bolig
3'V I BØRNEVENLIGE OMGIVELSER
16 dage siden
Ringsted
Areal
84 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
9.250 kr/md
Se bolig
4'V I BØRNEVENLIGE OMGIVELSER
17 dage siden
Ringsted
Areal
114 m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
10.400 kr/md
Se bolig
4'V I BØRNEVENLIGE OMGIVELSER
16 dage siden
Ringsted
Areal
101 m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
10.200 kr/md
Se bolig
4100 værelse, 20 kvm, 2600 mdr forudbetalt leje
5 dage siden
Ringsted
Areal
20 m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
2.600 kr/md
Se bolig
4100 Lejlighed Benløse
en dag siden
Ringsted
Areal
102 m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
8.400 kr/md
Se bolig
4100 Lejlighed Benløse
en dag siden
Ringsted
Areal
101 m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
8.900 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Ringsted

Går du og drømmer om at slå dig ned på Midtsjælland? Vil du gerne væk fra storbyens stress og jag, men er i tvivl om hvilke byer som kan tilbyde det du søger? - Så skal du læse med her, hvor vi gennemgår nogle af Midtsjællands voksende byer, og ser på hvad de kan byde på både boligmæssigt og kulturelt. I en serie på fire indlæg har vi gennemgået hvilke byer på Midtsjælland som kunne danne rammerne om dit næste hjem. I de første tre indlæg gennemgik vi byerne Næstved, Slagelse og Sorø - og i sidste af de fire indlæg kan vi fortælle hvad boligsituationen er i Ringsted samt hvad byen ellers kan byde på.

Værd at vide om Ringsted

Ringsted blev grundlagt for ca. 1000 år siden og har fungeret som købstad i mange år. Handel er fortsat en vigtig del af byen og byens centrum er i dag rig på oplevelser og udvikling. Det er i dag en af Sjællands hurtigst voksende byer, og har alt fra indkøbscentre til en hel outlet by til huse i bymidten. Der er derfor gode muligheder for at få shoppet igennem i byen, som også huser rigtig mange caféer og restauranter i den hyggelige bymidte. I dag er byerne Ringsted og Benløse næsten sammenvokset og der bor ca. 22.000 mennesker i de to byer tilsammen. Hvis man tæller byernes indbyggertal bliver Ringsted til en af Sjællands største byer udenfor Københavnsområdet.

Historien er også vigtig for Ringsted. I byen ligger også Sankt Bendts, som er Danmarks første og ældste murstenskirke, hvilket manifesterer at byen er en af Danmarks ældste. Samtidigt kan man på Torvet i Ringsted finde Tingstenene, hvilket er det sidste som er tilbage fra det middelalderlige monument “Tingstedet”. På trods af byens alder, kan man dog ikke se at byen er så gammel. Byens arkitektur fremstår faktisk ret moderne, og i dag fremstår Ringsted faktisk som en moderne handels- og kulturby. Der er gang i erhvervslivet, hvor næsten 16.000 arbejdere er beskæftiget i byen. Derudover er der flere forskellige iværksættermiljøer i byen, som arbejder for at skabe de bedste vilkår for selvstændige erhvervsdrivende. Der er med andre ord gang i hjulene for virksomhederne i Ringsted og omegn.

Gode grunde til at flytte i lejlighed til leje eller hus til leje i Ringsted

Der kan være rigtig mange gode grunde til at finde en bolig til leje i Ringsted. Først og fremmest er der rigtig mange penge at spare i husleje, hvis man kommer tilpas nok langt væk fra de store byer. Huslejeniveauet i Ringsted er nemlig væsentligt lavere end i København, og det kan derfor godt betale sig at finde en lejlighed til leje eller et hus til leje i Ringsted. Det skyldes blandt andet også, at der fra Ringsted ikke er særlig langt fra byen og så til København. Det kan altså sagtens lade sig gøre at bo i Ringsted, og så tage bilen eller toget indtil studie og arbejde i Hovedstaden. Der er nemlig kun en rejsetid på ca. 30 minutter med både bil og tog til København. Det vil dermed sige, at man har ekstrem mange jobs indenfor kort afstand, hvis man vælger at finde en lejlighed til leje eller et hus til leje i Ringsted-området. 

Udover den korte afstand til København, så har Ringsted også et attraktivt uddannelsesmiljø. Med flere folkeskoler, erhvervsuddannelser, gymnasier og videregående uddannelser er byen helt ideelt for unge mennesker. Der er både privat- og folkeskoler i byen, samt forskellige muligheder for børnepasning - både daglige og natlige tilbud. Der er et miljø hvor kreativitet og bæredygtighed er i højsædet med en kompetent pædagogisk profil. Det er muligt at tage alle former for gymnasiale uddannelse og erhvervsuddannelser i byen og tilmed er der mulighed for at blive optaget på korte og mellemlange videregående uddannelser. Alt i alt er byen helt perfekt for børnefamilier, da byen tilbyder uddannelser og aktiviteter til børnene fra de er helt små. Der er samtidig også et rigtigt stort udbud af fritidsaktiviteter for børn og unge i byen, så uanset om man har lyst til at gå til ridning eller spille badminton er der masser af muligheder for at gøre. 

Hvor skal man lede efter en bolig til leje i Ringsted?

Hvis du er på ivrig jagt efter et sted at bo, og tænker at Ringsted egentlig lyder som en interessant by at bosætte sig i - så kan du starte med at lede efter en bolig til leje på findboliger.dk. 

Boligsøgningen kan mange gange være en frustrerende, irriterende og tidskrævende proces. Det kan være fristende at give op på at finde drømmehjemmet, hvis man har ledt længe uden held. Det skal man aldrig gøre - der er altid en fed bolig som venter. På findboliger.dk kan man lige nu finde over 6.000 boliger fordelt udover hele landet. Her kan man både finde en lejlighed til leje eller en bolig til leje i Ringsted, så uanset hvilke kriterier du har for din næste lejebolig, så er der helt sikkert et nyt hjem til dig. Der er allerede over 23.000 mennesker, som gennem findboliger.dk har fundet en ny bolig til leje. Hjemmesiden opdateres konstant med nye lejeboliger, så hvis ikke lige drømmeboligen er på siden i dette øjeblik, så kan man sætte en alarm til hvor man modtager en notifikation - hvis der kommer noget op som matcher dine kriterier. Ellers sidder kundeservice altid klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål du måtte have.

Det her var det sidste indlæg ud af fire omkring de midtsjællandske byer. Hvis Ringsted ikke lige står øverst på din bucket-liste, så kan du kigge på en af de andre indlæg i serien, hvor vi gennemgår Næstved, Slagelse og Sorø som potentielle midtsjællandske byer man kan bosætte sig i. Ellers er der masser inspiration at hente på bloggen uanset, hvor i landet du søger en bolig til leje. Der er helt sikkert en masse information at hente, som kan være guld værd i din søgen efter en lejebolig. Held og lykke med boligsøgningen!


 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)