Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 2 lejeboliger
2 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
2 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Vordingborg - se alle ledige lejeboliger i Vordingborg her

Vordingborg
Areal
82 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
5.775 kr/md
Se bolig
Helt ny
Vordingborg
Areal
80 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
6.500 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Vordingborg

Sydligst på Sjælland, ud til havet ligger den gamle færgeby Vordingborg, der via den lille ø Masnedø forbinder Sjælland med Falster. Byen udgør med sine godt 12.000 indbyggere hovedbyen i Vordingborg Kommune og hører under Region Sjælland. Ud over at være en by med en spændende historie på bagen, er Vordingborg en moderne by, der har alt hvad hverdagen kræver: Her får du både købstad og massere af kyststrækning i samme pakke, så alt fra indkøb og naturoplevelser er her sikret. Du kan derfor roligt gå på jagt efter din næste lejebolig i Vordingborg, og herunder kan du læse videre om nogle af de fordele, der er ved at bosætte sig i byen. 

En historisk købstad

Vordingborg gemmer på en rig kulturhistorie. Måske du har hørt om Gåsetårnet, som er byens største seværdighed og udgør Vordingborgs varetegn den dag i dag. Tårnet var oprindeligt en gammel kongeborg i middelalderen tilhørende de tre Valdemarkonger, og siden er der også kommet et botanisk haveanlæg til. Med industrialiseringen kom også en station til byen, der i dag stadig fungerer som et transportmæssigt knudepunkt, hvor der kører tog ud til resten af Sjælland. Samtidig har byen bevaret sit gamle og hyggelige havnemiljø, der i dag tæller både lystbåde- og industrihavn. Derudover er det også i Vordingborg, at du finder Danmarks Borgcenter, som er et historisk museum, der formidler landets historie med fokus på borgmiljøer, konger og deres magt gennem historien. Museet er beliggende ved Vordingborg Slot, som er landets største rigsborgruin. 

Få meget til plads for pengene

Når du er på udkig efter en lejebolig, hvad enten det er en single lejlighed eller et hus med plads til hele familien, er økonomien naturligvis altid en afgørende faktor. Her kan du roligt søge efter boliger i Vordinger, da huslejepriserne generelt er lave i forhold til, hvor mange kvadratmeter du får for pengene. Og så kan du ovenikøbet være at heldig at der følger havudsigt med, eller at du er tæt på naturen og stadigvæk har byen lige i baghaven. Generelt er der i en by som Vordingborg både højere til loftet, og du får mere plads i budgettet, end hvis du vælger at bosætte dig inde i storbyen, hvor du sjældent finder tilsvarende plads og beliggenhed til så favorable priser. Med vores søgeværktøj har vi gjort det let og tidsbesparende for dig, at skulle finde din næste lejebolig. Justér blot søgekriterierne, så de matcher dine ønsker og behov, så klarer hjemmesiden resten, og du slipper for at skulle sidde og bladre irrelevante boligforslag gennem. 

Havudsigt og naturskønne omgivelser

En af de helt store fordele ved at flytte til Vordingborg, er byens fine beliggenhed ud til havet og de mange kilometer kyst du får for pengene. Faktisk er Vordingborg Kommune den kommune med den længste kyststrækning i hele Danmark. Det betyder, at du som borger i Vordingborg altid har hvide badestrande inden for gåafstand. Grundet sin maritime beliggenhed har byen da også hele tre havne, heraf to lystbådehavne. For med mange småøer og holme er farvandet mellem Sjælland og Lolland et sandt mekka for lystsejlere, kajakroere og andre vandhunde. Du har selvfølgelig også fastlandet, der indbyder til smukke cykel- og vandreture. Også inden for bygrænsen er der etableret mange fine byparker, der fungerer som rekreative naturområder, hvor du kan gå ud og nyde naturen og stresse af. Vordingborg har i denne sammenhæng medvirket i et forskningsprojekt vedrørende natur og sundhed, hvor byen har sat fokus på at alle borgere skal have adgang til grønne områder i nærheden af, hvor de bor. Derfor har du også mulighed for at melde dig på guidede oplevelsesture, så det er let at komme i gang med at lære byen at kende. På Vordingborg Kommunes hjemmeside har de lavet en kalender over de forskellige ture, du kan melde dig på i løbet af året, så der er ingen undskyldning for ikke at komme afsted. Kalenderen opdateres ofte, så det er en god idé at holde løbende øje med siden. 

En by der har alt

Vordingborg er med sin mellemstore størrelse en by, der har har alt, hvad hverdagen kræver af dagtilbud, fritidsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Byen har blandt andet sit eget strøg med mange specialbutikker, caféer og spisesteder, hvor du kan få stillet din kulinariske lyst. Her får du således hele familiens behov dækket og kan blive boende i mange år, da Vordingborg tilbyder både ungdoms- og erhvervsuddannelser samt kan du eksempelvis læse til lærer og pædagog. Fritiden kan du bruge i byens svømmehal, på biblioteket, du kan gå på musikskole eller lave film, og selvfølgelig har du mulighed for at dyrke mange forskellige sportsgrene både inden- og udendørs hele året rundt. Vordingborg er også kendt for sine mange festivaler og især den årlige festuge, der hvert år trækker omkring 100.000 gæster til byen, og som byder på livemusik i seks dage med kendte kunstnere fra den danske musikscene. 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)