Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 7 lejeboliger
7 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
7 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Kalundborg - se alle ledige lejeboliger i Kalundborg her

Studiebolig i Kalundborg udlejes - 1.546 kr./måned
Kalundborg
Areal
27 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
1.546 kr/md
Se bolig
Studiebolig i Kalundborg udlejes - 1.813 kr./måned
Kalundborg
Areal
28 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
1.813 kr/md
Se bolig
3 værelses lejlighed i Kalundborg
Kalundborg
Areal
94 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
9.437 kr/md
Se bolig
3 værelses lejlighed i Kalundborg
Kalundborg
Areal
94 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
9.737 kr/md
Se bolig
4400 2 vær. lejlighed, 80 m2, Kordilgade
Helt ny
Kalundborg
Areal
80 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
6.500 kr/md
Se bolig
4400 værelse, 60 kvm, 11500 mdr forudbetalt leje
Helt ny
Kalundborg
Areal
60 m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
5.750 kr/md
Se bolig
4400 villa, 4 vær., Bastrupvej
Helt ny
Kalundborg
Areal
98 m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
7.500 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Kalundborg

Helt ude nordvest i det Sjællandske landskab finder man Kalundborg. Eller ‘Costa Kalundborg’ som Shubidua synger. Kalundborg er med dens smukke natur oplagt for dig, som ønsker at flytte væk fra storbyens larm og ud til Danmarks grønne træer og kystlinje. Den gamle købstad befinder sig, der hvor de to halvøer Røsnæs og Asnæs mødes, og Kalundborg Kommune har 49.000 indbyggere. Ser du på ny lejebolig, som er langt væk fra larm og støj og samtidig har smuk, idyllisk dansk natur, så er Kalundborg et oplagt sted at kigge imod når du søger dit nye hjem. 

Ingen storby priser 

En af fordelene ved at finde en lejebolig i Kalundborg er områdets venlige prisleje. Om du er til en studiebolig eller til en tre-værelses lejlighed inde i midtbyen, så er det ikke nært så dyrt som Sjællands store byer Roskilde og København. Samtidig behøver du ikke bekymre dig om at stå på venteliste til en lejebolig i Kalundborg området, du tjekker bare vores hjemmeside, hvor der er adskillige ledige lejeboliger. Du kan med søgemaskinen indsnævre din søgning, så du kun finder præcist den slags bolig som du ønsker - der er både billige studieboliger eller taglejligheder, så uanset ønsket indtaster du bare dine ønsker i søgemaskinen, og de ledige lejeboliger som matcher dine krav vil vises. 

Slå rødder i Kalundborg

Der er flere muligheder for at slå rødder og opbygge en fremtid i det nordvest Sjællandske. I byen Kalundborg er der flere videregående uddannelser,  blandt andet Sygeplejerske uddannelse og Diplom Ingeniør i Bioteknologi. Dertil er det muligt at læse erhvervsuddannelser, såsom en Diamond Cadets Erhvervspilot uddannelse. Uddannelsesmulighederne sammenlagt med en billig studiebolig er enhver studerendes drøm, og hvis du dertil kan lide den smukke natur, så er Kalundborg et sted for dig. 

Derudover er der et stort erhvervsliv i Kalundborg, hvor området har over 13.000 private arbejdspladser og lige knap 6000 offentlige ansatte. Kalundborg behøver derfor ikke at være et stop på vejen i dit liv, du kan godt slå dine rødder dybt i jorden og blive boende langt i fremtiden. Kombinationen af billig husleje og gode arbejdsmuligheder gør, at du ikke behøver bruge tid på at bekymre dig om at få hverdagen til at køre, hvilket giver tid til at besøge og opleve Kalundborgs dejlige natur, samt historiske landemærker.  

Perfekt beliggenhed lige midt i landet 

Kalundborg ligger lige mellem Danmarks to største byer, hvilket er en perfekt lokation for dig som har familie i hele landet eller rejser meget. Har du familie på Fyn eller i Jylland, så tager det ikke lang tid at ramme Motorvej E20 og modsat skal du til Roskilde eller København, så er det bare stik øst på motorvej E23, og du vil inden længe være der. 

På trods af at flere færger på det seneste er blevet nedlagt ved Kalundborg Færgehavn, så er det stadig muligt at komme til Samsø. Kalundborg Færgehavn har en rute til Ballen på Samsø, hvor du enten kan vælge at opleve Samsøs fantastiske natur og ø-miljø eller tage færgen videre til Jylland. 

‘Costa Kalundborg’ 

Det er ikke helt for sjov, at Shubidua kalder Kalundborg for ‘Costa Kalundborg’. Flere store krydstogtskibe lægger til havn i området, hvilket i sommerperioden skaber stemning i hele Kalundborg. Mange bliver draget af Kalundborgs kommunes 160 km kystlinje, som er landets længste. Kalundborgs mange klitter, høje skrænter gør og mange motionsruter skaber ideelle forhold til at få en aktiv hverdag som beboer i området. Hvis du vælger at flytte til Kalundborg vil du opleve, hvordan kommunen har anlagt mange forskellige ruter rundt i det nordvestsjællandske landskab, så du kan få det fulde udbytte af nogle af Danmarks flotteste klitter og skovområder. 

Derudover har Kalundborg en lang række shopping muligheder, som giver et bredt udvalg for både beboer og turister. Kalundborg har primært tre shopping-områder; Hovedgaden, Ny2Torv og Steljhøj, som i blandt sig indeholder en varierende butikker lige fra specialforretninger,  legetøj til helsekost. 

I Kalundborg kan du også mærke danmark historiens vingesus, hvor den traditionelle købstad besidder en række historiske landemærker. Du kan blandt andet se vikingeborgen Trelleborg eller besøge Sorø Kunstmuseum. 

Foreningsliv og sammenhold

Foreningslivet og det sammenhold som lokalsamfundet giver nye tilflyttere er essentielt for en god hverdag for tilflyttende. I Kalundborg kommune er der et rigt foreningsliv, som tilfredsstiller enhver smag. Du har muligheden for at blive en del af alt lige fra en af de lokale håndboldklubber eller være kulturel en af de små byers byfestudvalg. Du kan læse mere om de mange foreninger her.

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)