Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 3 lejeboliger
3 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
3 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Sorø - se alle ledige lejeboliger i Sorø her

Bakkegårdsvej 3, Fuglebjerg
3 måneder siden
Fuglebjerg
Areal
150 m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
9.850 kr/md
Se bolig
Abildvej 4, Sorø
Areal
23 m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
3.024 kr/md
Se bolig
Abildvej 6, Sorø
Areal
24 m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
3.024 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Sorø

I hjertet af Sjælland, lige syd for motorvej E20 ligger Sorø omgivet af skove og adskillige søer. Byen er med sine med knap 8.000 indbyggere regionshovedby i Region Sjælland og trækker spor af historie helt tilbage til 1400-tallet. I dag er det et sted med trygge rammer for børnefamilier og spændende jobmuligheder, hvor antallet af arbejdspladser er stigende. Så tag springet og bliv soraner, når du er på jagt efter din næste boligdestination. 

Økonomiske fordele og forbindelser til hele landet 

En af de gode ting ved at flytte til Sorø er priserne. Det er som bekendt næsten altid billigere at bosætte sig uden for de store byer, hvor efterspørgslen er med til at skabe nogle helt urimelige priser mod hvad man får for pengene. Men tager du blot en times køretur uden for København, finder du i Sorø både billigere kvadratmetre og du får mere luft mellem husene og ikke mindst i din økonomi. Og det får du uden at gå på kompromis med beliggenheden og centraliteten. For med sin placering på midten af Sjælland og med motorvejen lige ved døren, kommer du hurtigt rundt i resten af landet. Det er dermed intet problem at have job i en af de større sjællandske byer, hvor motorvejen giver forbindelser til byer som Slagelse, Næstved og Roskilde inden for 30-50 minutter. Også den kollektive trafik tilbyder fine forhold: Fra togstationen - der er Danmarks næstældste bevarede jernbanestation efter Roskilde - i den sydlige ende af byen afgår der Intercity-tog til eksempelvis København og Sønderjylland op til to gange i timen. 

Et blomstrende kulturliv

Sorø er dog mere end bare et trafikalt forbindelsespunkt. Byen har eksempelvis sin egen biograf og flere museer foruden caféer og restauranter. Faktisk har byen sin egen årlige jazzfestival, der løber af stablen uge 30 hvert år i slutningen af juli og bliver støttet af Statens Kunstfond. Derudover tæller byen et gammelt kloster, en international musikfestival, et kunstmuseum samt det famøse Sorø Akademi, der i dag tjener som alment gymnasium og kostskole. 

Generelt er Sorø centrum for mange aktiviteter og kulturelle arrangementer i årets løb. I kulturkalenderen kan du følge med i de mange kulturtilbud og se hvornår der sker noget nyt. 

Smuk natur og en aktiv fritid

I området i og omkring byen er der foruden skove og søer også flere grønne legepladser, der skaber trygge rammer for børnenes opvækst. Til de voksne er der også veletablerede vandreruter og naturstier, der giver mulighed for at nyde naturen både på ryggen af en cykel og til fods på en rolig og afslappende måde. Byens foreningsliv er der til gengæld fart over, hvor du kan gå til alt fra badminton og fodbold til golf og roning. Og er du ikke selv den store sportsudøver, er der stadig mulighed for at deltage som hjælper eller på anden måde give en hånd med. I Sorø Kommune er der endvidere otte forskellige aftenskoler, der tilbyder undervisning og foredrag med mere. 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)