Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 5 lejeboliger
5 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
5 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Sæby - se alle ledige lejeboliger i Sæby her

Studiebolig i Frederikshavn udlejes - 2.243 kr./måned
Frederikshavn
Areal
25 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
2.243 kr/md
Se bolig
Skovmærkevej 8, Syvsten, 9300 Sæby
Sæby
Areal
70 m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
5.328 kr/md
Se bolig
Nørregade 42, Hørby, 9300 Sæby
Sæby
Areal
60 m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
5.237 kr/md
Se bolig
Skovmærkevej 6, Syvsten, 9300 Sæby
Sæby
Areal
82 m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
5.814 kr/md
Se bolig
Skovmærkevej 4, Syvsten, 9300 Sæby
Sæby
Areal
70 m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
5.328 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Sæby

Cirka 50 km nord for Aalborg langs den jyske østkyst ligger havnebyen Sæby. Byen er en del af Frederikshavn Kommune, hvor Frederikshavn er den største by og ligger cirka 12 kilometer nord for Sæby med færgeforbindelser til resten af Skandinavien. Desuden ligger motorvej E45 lige ved bygrænsen, så det er nemt at komme ud i resten af landet og eksempelvis hen til din arbejdsplads, hvis du har arbejde i en af de andre nordjyske byer. Og uanset om du er på udkig efter studiebolig eller en landejendom, er der en bred vifte af lejeboliger, når du kigger mod nord. 

Købstadsidyl og kunsthåndværk for alle pengene

Sæby trækker tråde helt tilbage til middelalderen og må i dag siges at være en vaskeægte kulturperle. Bykernen emmer af er de smukke, patinerede huse der ligger side om side i de gamle gader, hvor mange af dem fungerer som gallerier og lægger lokaler til mange af byens kunsthåndværkere. Et af byens varemærker er skulpturen Fruen fra havet, som møder lystsejlere og andre både ved indsejlingen til byen. Derudover rummer Sæby alt fra glaspusteri til et herregårdsmuseum, og med sit pulserende havneliv og massere af strandområde er byen ikke overraskende et af landets mest yndede turistmål - især om sommeren. Havnemiljøet gør at byen hvert år er ankerplads for mange lystsejlere og sejlbåde, og lystfiskere kan smide snøren i både Kattegat og Sæby Å. 

Naturen i og omkring Sæby

Ikke nok med at Sæby ligger ud til østkysten og er kendt for sine brede, børnevenlige strande, så er byen omkranset af grønne skovarealer til den anden side. Det betyder blandt andet at byens borgere kan gøre brug af en masse fine vandre- og cykelruter. Tag for eksempel en af kløverstierne, der består af afmærkede ruter på mellem 2,5 og hele 21,5 kilometer, og som tager dig igennem det idylliske landskab og giver dig mulighed for at lære byen bedre at kende. Er du glad for golf, har byen også sin egen golfklub, hvor du kan udfolde dig aktivt i din fritid. Sæby er også kendt for sine gode muligheder for at finde rav på strandene omkring, når vinden er rigtig, og byen har da også sit eget ravmuseum samt ravsliberi. 

 

En by fuld af liv

Med sine knap 9.000 indbyggere er Sæby ikke overraskende en by, hvor der året igennem finder en masse forskellige arrangementer sted. Der er altså også et rigt udbud af begivenheder og aktiviteter for byens borgere uden for turistsæsonen, hvilket er med til at give byen sit gode og aktive lokalliv. I årets løb er afholdes der blandt andet en del småfestivaller, som appellerer til alt fra jazzentusiaster til børn, og på byens torv er der tit underholdning for alle aldre. Generelt har byen alt hvad hverdagen kræver af indkøbsmuligheder, hvor du finder alt fra apotek til banker og specialforretninger. Vil du vide mere om hvad der foregår i Sæby, kan du herfå et overblik over byens events. 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)