Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 1 lejeboliger
1 lejebolig fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
1 lejebolig fundet på denne søgning

Lejeboliger Hadsund - se alle ledige lejeboliger i Hadsund her

Hadsund
Areal
230 m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
6.500 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Hadsund

Med 5051 indbyggereer Hadsund en lille by i Nordjylland. Byen tilhører Mariager Fjord Kommune, og er en del af Region Nordjylland. Hadsund ligger helt ud til Aalborg bugt, og den sydlige bylinje flugter med Mariagerfjord, hvilket gør byens naturs oplevelsesværdi rigtig stor. Med en ledig lejlighed eller lejebolig, så får du rig mulighed for shopping og kultur i det nordjyske, samt vil du kunne forvente et rig foreningsliv i kommunen. Du kan læse mere nedenfor om, hvorfor Hadsund kan blive din næste lejebolig destination. 

Oplev den Nordjyske natur

Hadsund er oplagt for dig, som elsker den danske natur og det danske hav. En lejebolig i Hadsund vil give dig netop dette, da du har kort afstand til både Aalborg Bugt og Mariager Fjord. Mariager Fjord har en længde på 35 kilometer, hvilket gør det til den længste fjord i Danmark, og giver rig mulighed for at fiske- og sejlsports entusiaster kan se sit lys. 

 

På samme måde ligger Hadsund lige op af Lille Vildmosecenteret, som er et oplevelsecenter fyldt med natur. Området er på 75 kvadratkilometer, og har en masse forskellige aktiviteter. Du kan blandt andet flyve med ørnesimulator, tage guidede ture og se smukke naturfilm. 

Beliggenhed for shopping og hygge 

Mariager Fjord Kommune besidder mange shopping muligheder, hvor Hadsund og Hobro, som de to største byer i kommunen, sidder stærkt på disse muligheder. Butikcenter Hadsund og inde i Hobro centrum er det næsten ikke en mulighed at komme tomhændet hjem. De to byer har mellem sig muligheden for at afdække næsten alle behov. 

 

Skulle det ske, at du ikke er tilfreds med udvalget i Hadsund og Hobro, så har byen den perfekte beliggenhed. Hadsund ligger nemlig midt i mellem Randers og Aalborg. Der er små 50 kilometer nordpå til Aalborg og 32 kilometer til Randers. Her er mulighederne endnu større, hvor blandt andet Randers Storcenter har alt hvad hjertet kan begære. 

Foreningslivet i Hadsund 

Skulle du flytte til Hadsund, så kan du forvente dig et rigt foreningsliv. Med byens placering op af Mariager Fjord, har byen en lang række sejlsports-klubber. Dernæst har Hadsund og Mariager Fjord Kommune en lang række håndbold- og fodboldklubber. 

 

Byen var imellem 2014-2016 udvalgt til at være breddeidrætskommune, hvilket vil sige Hadsund prøvede kræfter med niche-sportsgrene. Dette har også medført at kommunen har indført ‘Idræt for alle’-initiativet, som sætter fokus på at få flere sportsgrene til alle og forsøger at sætte fokus på motion. 

Lejebolig i Nordjyske Hadsund

Med en ledig lejlighed eller lejebolig i Hadsund får du meget for pengene. Hadsund er med dens placering tæt på shoppingområder, gode foreningsliv, samt dens skønne natur både til lands og til havs oplagt for dig som ikke ønsker storbyens stress. Du kan på vores hjemmeside holde dig opdateret på ledige lejligheder, huse til leje og lejeboliger, så du ikke misser din næste drømmebolig. Brug søgemaskinen til at finde netop den lejebolig, som opfylder alle dine kriterier. 

Den månedlige husleje i Hadsund ligger mellem 6.500 kr. og 6.500 kr. Den gennemsnitlige husleje pr. m2 er 28 kr.

På Findboliger finder du 1 lejeboliger i Hadsund. Søg også i resten af vores katalog med 8.583 lejeboliger i hele Danmark.

Her på Findboliger.dk kan du udleje din bolig 100% gratis. Klik her og opret din annonce med det samme.

Vi anbefaler at du starter din boligsøgning hurtigst muligt, da flere områder i Danmark oplever stigende efterspørgsel på lejeboliger. En stor hjælp til dig selv er at oprette en gratis boligagent, så du får øjeblikkelig besked ved nye boliger i Hadsund.

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)