Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 5 lejeboliger
5 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
5 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Padborg - se alle ledige lejeboliger i Padborg her

Frøslevvej 8B, Padborg
Padborg
Areal
40 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
2.800 kr/md
Se bolig
Frøslevvej 6,1., Padborg
Helt ny
Padborg
Areal
113 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
4.200 kr/md
Se bolig
Frydendalvej 17a
Padborg
Areal
47 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
2.785 kr/md
Se bolig
Frøslevvej 6 st, Padborg
Helt ny
Padborg
Areal
106 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
4.200 kr/md
Se bolig
6340 7 vær. lejlighed, 195 m2, Drosselvej 1
Kruså
Areal
195 m2
Værelser
7 værelser
Type
Lejlighed
7.400 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Padborg

På grænsen mellem Danmark og Tyskland finder du den lille grænseby, Padborg. Padborg er dermed en del af Syddanmark og den by, du skal kigge på, hvis du drømmer om et roligt liv  i det sønderjyske. Byen har 4300 indbyggere og er perfekt for dig, der ønsker at bo i en mindre, naturskøn by, der stadig har masser aktiviteter og socialt liv tæt på. Padborg har nemlig et bredt udbud af oplevelser til både børn, unge og voksne.

Aktiv grænseby med plads til alle

Padborg er en aktiv by, der på trods af størrelsen ikke står stille. Tværtimod er der både aktiviteter for dig, der nyder den stille natur og suset på en motorcykel. Til den naturglade er Gendarmstien en kendt vandrerute langs den dansk-tyske grænse, der byder på smukke landskaber, skov og fjord. Er du mere til et godt adrenalinkick, kan du i stedet besøge Padborg Park, hvor du kan dyrke forskellige former for motorsport fra formel 1 til motorcykel. 

Der er også masser plads til børn og unge i byen, hvor børnefamilierne nyder godt af de lokale daginstitutioner og skoler. Desuden ligger Aktivitetshuset midt i byen, hvor børn og unge hver dag mødes efter skole, for at ud udfolde sig kreativt og hygge sig med hinanden i trygge rammer. Der er ligeledes fine jobmuligheder og studieboliger for studerende i Padborg, hvor man kan bo billigt og pendle til studiet i de lidt større byer som Aabenraa.

Gode og billige indkøbsmuligheder

Når du hører navnet Padborg, er grænsehandlen garanteret noget af det første, der popper op i dine tanker. Mange forbinder Padborg med gode, billige indkøbsmuligheder, og det er ikke uden grund. Inden for kort afstand til centrum ligger der en masse forskellige grænsebutikker, hvor mange danskere fra hele landet hvert år strømmer til for at handle ind. Det er især ved juletid, at mange vælger at tage turen grænsen, da der kan være gode penge at spare på juleindkøbene i Padborg. I grænsebutikkerne finder du alt fra billig mad, slik og vin til husholdningsprodukter, elektronik og personlig pleje. Ønsker du at bo i Padborg, er der derfor penge at spare. Både på køreturen til grænsen fra nære og fjerne byer, men også på de daglige indkøb i supermarkedet, som du i stedet kan foretage i grænsehandlerne.

Ledige lejeboliger i Padborg

Er du en tilbudshaj i supermarkedet og elsker du den sønderjyske natur, er Padborg et oplagt valg for dig. Her kommer du til en by uden stress og jag, hvor der er plads til alle. Uanset om du tilflytter som single, par eller børnefamilie, eller om du er på udkig efter en studiebolig, et hus eller en lejlighed, kan du netop nu finde en ledig lejebolig i Padborg, der passer til dine behov.

I Padborg får du det bedste fra to verdener med smuk sønderjyske natur og billige indkøbsmuligheder helt tæt på. Drømmer du om en rolig hverdag i en syddansk by, der er fuld af muligheder, er det derfor Padborg, du skal til. 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)