Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 9 lejeboliger
9 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
9 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Varde - se alle ledige lejeboliger i Varde her

Hus på landet
Arnvangvej 61 6800 varde
Areal
130 m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
4.500 kr/md
Se bolig
Landejendom tæt ved Varde/Esbjerg til leje
Vardevej 43, 6818 Årre
Areal
231 m2
Værelser
6 værelser
Type
Hus
8.500 kr/md
Se bolig
Stor velindrettet og hyggelig 4 værelses lejlighed til leje i Varde, nær centrum
Varde
Areal
136 m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
7.545 kr/md
Se bolig
Vestergade 17B 1. th.. 6800 Varde
Varde
Areal
105 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
6.300 kr/md
Se bolig
Kong Svends Plads 9B 2. L2-N. 6800 Varde
Varde
Areal
154 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
8.600 kr/md
Se bolig
Kong Svends Plads 9B 1. L2-I. 6800 Varde
Varde
Areal
97 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
6.200 kr/md
Se bolig
Søndergade 15a 6800 Varde
Varde
Areal
75 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
5.900 kr/md
Se bolig
Hovedgaden 11D, 6800 Varde
Varde
Areal
21 m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
2.245 kr/md
Se bolig
Hovedgaden 11D, 6800 Varde
Helt ny
Varde
Areal
105 m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
5.670 kr/md
Se bolig

I det sydvestlige Jylland cirka 15 kilometer nord for Esbjerg ligger byen Varde. I år 2019 er byen hjemsted for cirka 14.000 indbyggere. Varde er en by i Sydvestjylland, cirka 15 kilometer nord for Esbjerg. Byen er hovedby for Varde Kommune og hører som den øvrige del af det sydlige Jylland til Region Syddanmark. Ved sammenlægningen af Blaabjerg, Blåvandshuk, Helle, Varde og Ølgod kommuner opstod Varde Kommune. Varde Kommune er målt ud fra arealet Danmarks femtestørste kommunemed et areal på 1240 km² og over 50.000 indbyggere. 

I Varde har man valgt at have et øget fokus på, at man befinder sig i en kommune, hvor naturen er meget alsidig og giver mange muligheder. Derfor har man udfordret byen nuværende motto ’Handelsbyen Varde’ og arbejder nu under det fælles motto ’Vi i naturen’. Nedenstående kan du læse meget mere om, hvorfor Varde er et attraktivt sted at finde et hus til leje eller en ledig lejlighed.

Kultur og turisme i Varde

Byen er er en ældre by, og den egentlige opståen fortaber sig formentlig i den tidlige del af Middelalderen. Dog kendes Vardes alder ikke helt nøjagtig. 

Varde er beliggende ved Varde Å og har en bymidte, der er præget af et gammelt købstadsmiljø. Disse to faktorer er i høj grad trækplaster for udefrakommende og gør byen yderst velbesøgt som både ferie- og turistby om sommeren. Det skyldes desuden afstanden fra byen til Vesterhavet, der ikke er særlig lang. Byen er Danmarks største kystturismekommune og tiltrækker specielt turister til de mange kystdestinationer langs Vesterhavet, fra Blåvand i syd over Vejers Strand og Henne Strand til Nymindegab i nord. En stor del af turismen i Varde Kommune udgøres af sommerhusudlejning, hvor særligt turister fra Tyskland er er en stor kundegruppe, men også danskere og nordmænd besøger den jyske vestkyst. Der er derfor rig mulighed for at få bekendtskaber og ny viden på tværs af landegrænser med en lejebolig i Varde. 

Uddannelsesmuligheder i Varde

Varde vil være en ideel by til dig, der går under kategorien børnefamilie. Byen er trukket væk fra storbyen, hvilket skaber de perfekte rammer for en tryg og rolig hverdag for dine børn. Byen tilbyder flere gode muligheder for dine børn. I Varde vil du med garanti kunne finde en god daginstitution til dit barn i nærheden af din lejebolig. 

Når dit barn bliver ældre og når skolealderen, er der gode muligheder for grundskole i Varde. Der findes hele tre folkeskoler i byen: Brorsonskolen, Lykkegårdskolen og Sct. Jacobi Skole. Det omkringliggende miljø gør det sikkert for dit barn at cykle eller gå selv mellem din lejebolig eller hus til leje og skolen. 

I Varde kan de unge fortsætte på deres ungdomsuddannelse uden at skulle til en anden by i nabolaget. På Varde Gymnasium udbydes henholdsvis en almindelig studentereksamen STX og en HF. På Varde handelsskole udbydes HHX og en EUX. 

Transport og infrastruktur i Varde

Hvis du vælger at slå rødder og bosætte dig i en lejebolig i Varde, vil du opleve mange gode og attraktive muligheder og byer inden for en overskuelig rækkevidde, hvilket gør byen særligt attraktiv. Er du i en situation, hvor du har en bil til rådighed kan du nemt bevæge dig rundt. Størstedelen af trafikken både til og fra byen foregår af primærrute 11, der strækker sig fra Tønder over Varde og videre op langs vestkysten og til Aalborg. Desuden krydser ruten med E20 Esbjergmotorvejen ved Korskro, hvorfra der blot er 10 kilometer til Varde via rute 11. 

Er du ikke den heldige ejer af egen bil, er der heldigvis stadig mulighed for at komme udenbys. Med gode offentlige transportmidler som S-tog er der mulighed for at nå Varde med tog via Esbjerg og Skjern. Desuden kører der et tog på strækningen mellem Varde og Nørre Nebel.

Med goodwill fra jordejere i kommunen har Varde Kommune de seneste år udvidet netværket af cykelstier betragteligt. Dette gjorde det muligt at bygge cirka 20 kilometer cykelsti fra Varde til Nørre Nebel og cirka 10 kilometer fra Varde til Næsbjerg. Udover dette er der cykelsti mellem Varde, Esbjerg og Blåvand. Dette blev honoreret af Cyklistforbundet i 2015, der udnævnte Varde som ’Årets Cykelkommune’. 

Find lejebolig i Varde

I Varde Kommune vil du finde masser af spændende attraktioner og begivenheder. Med alt fra Vesterhavets fascinerende strande, hyggelige restauranter og caféer i byens gamle gågade, teatre, koncerter, museer og diverse udstillinger til en masse butikker. Sagt med andre ord er der rigeligt du kan opleve i Varde. 

Med en lejebolig i Varde kan du være sikker på, at du får en bolig til leje i en skøn by med en fantastisk udsigt til skov og strand og med gode og attraktive muligheder, hvad end du kommer som enlig, et par eller en børnefamilie. Hvis du bliver overbevist om, at et hus til leje eller en lejebolig i Varde er det helt rette for dig, bør du holde dig opdateret på vores hjemmeside, så ikke din drømmebolig bliver udlejet til anden side. 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)