Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 9 lejeboliger
9 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
9 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Aabybro - se alle ledige lejeboliger i Aabybro her

Kaj Birksteds Vej, Vadum , 9430 
Areal
89 m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
7.400 kr/md
Se bolig
Kaj Birksteds Vej, Vadum , 9430 
Areal
93 m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
8.250 kr/md
Se bolig
Kaj Birksteds Vej, Vadum , 9430 
Areal
89 m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
8.100 kr/md
Se bolig
Vadum
Nervøsvej 139, 1. sal, Vadum
Areal
86 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
5.600 kr/md
Se bolig
Simonivej 39 1, 9490 Pandrup
Pandrup
Areal
59 m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
4.369 kr/md
Se bolig
Simonivej 45, 1., 9490 Pandrup
Pandrup
Areal
66 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
5.828 kr/md
Se bolig
9430 3 vær. lejlighed, 107 m2, Vejlen 17
Vadum
Areal
107 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
5.500 kr/md
Se bolig
Børglumvej 16C, 9460 Brovst
Brovst
Areal
75 m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
5.878 kr/md
Se bolig
Vendsysselvej 4A, 9460 Brovst
Brovst
Areal
75 m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
5.774 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Aabybro

Aabybro eller Åbybro er en by i Vendsyssel med 6.000indbyggere, beliggende i Aaby Sogn. Aabybro var tidligere hovedbyen i Aabybro Kommune i det tidligere Hjørring Amt/Nordjyllands Amt, men ved kommunalreformen i 2007 blev den hovedsæde i den nuværende kommune, Jammerbugt Kommune, og hører til Region Nordjylland. Aabybro er kendt for at være en handelsby med en særpræget og smuk indkørsel med det eventyrlige kunstværk Land art. Byen er charmerende, har gode shopping muligheder, gode muligheder for at opleve forskellige musikalske og kulturelle tiltag. Derudover byder Aabybro også på umådeligt smukke omgivelser og idyllisk natur. Aabybro har med sin tætte placering på Aalborg, gode muligheder arbejds- og shopping-mæssigt. Men man er stadig langt nok væk til, at man kan slappe af uden for storbyens stressende hverdag, hvilket giver en spændende hverdag, skulle du beslutte dig for at finde en ledig lejlighed eller et hus til leje i Aabybro. Nedenfor kan du læse mere om hvorfor Aabybro skal være din næste bolig destination.


Job og uddannelse i Aalborg 


Aabybro må siges at have en oplagt placering for studerende, pendlere og folk med arbejde i Aalborg. Byen ligger blot 20 kilometer fra Aalborg Centrum, så man kan hurtigt og nemt komme på arbejde, skulle man arbejde i byen. Søger man et hus til leje til en fornuftig pris, er Aabybro altså et godt sted at starte boligsøgningen. Derudover har man Aalborg Universitet tæt på, der tilbyder et hav af videregående uddannelser, om det er inden for naturvidenskab, statskundskab eller humaniora. Det gør netop Aabybro til en oplagt by for studerende. Der er ikke langt til universitetet, men stadig langt nok til at huslejepriserne på ledige lejligheder og lejeboligerne er billigere i forhold til priserne i Aalborg Centrum. Med gode busforbindelser fra Aabybro, kan du som studerende nå ind til universitetet på blot en halv time.


Hverdagslivet i Aabybro 


De daglige behov kan alle opfyldes lokalt, selvom mange lokale borgere arbejder i Aalborg og ungdommen søger uddannelse i storbyen. Aabybro byder på masser af gode steder at bosætte sig, med gode mulighed for indkøb og kulturoplevelser. I Aabybro finder du et godt shoppingcenter, og byen har også et stort udvalg af både specialbutikker og dagligvareforretninger. Det er også i Aabybro at Jammerbugt Kommunes store Kulturcenter, Nordjyllands Mediecenter, ligger. Her er der flere gange om året koncerter med nogle af Danmarks populære kunstnere. Den bagvedliggende Søpark indbyder til en afslappende gåtur langs søen. Byen byder også på et aktivt og nydeligt naturliv. Forbi Aabybro løber Ryå, hvorpå man kan tage sig en kanotur og nyde det imponerende fugleliv og den idylliske plantevækst. En smuk og oplevelsesrig tur for alle generationer.


Find din drømme lejebolig i Aabybro


Hvis du har besluttet dig for at du skal finde dig en ledig lejlighed, studiebolig eller et hus til leje i Nordjyske Aabybro, så husk at hold øje på vores hjemmeside, hvor der hele tiden opdateres med nye lejligheder både i Aabybro, men også i resten af landet. Du kan bruge søgemaskinen til at indsnævre din lejebolig søgning, så du slipper for at bruge tid på boliger som du ikke er interesseret i. 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)