Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 3 lejeboliger
3 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
3 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Kjellerup - se alle ledige lejeboliger i Kjellerup her

4 værelses lejlighed i thorning by
Kjellerup
Areal
88 m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
5.250 kr/md
Se bolig
8620 villa, 6 vær., Thorningvej
Kjellerup
Areal
144 m2
Værelser
6 værelser
Type
Hus
7.800 kr/md
Se bolig
8620 villa, 6 vær., Thorningvej
Kjellerup
Areal
144 m2
Værelser
6 værelser
Type
Hus
7.800 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Kjellerup

Lige i midten af jylland finder du byen Kjellerup med lidt over 5.000 indbyggere. Byen hører under Silkeborg kommune og ligger i region midtjylland. Har du brug for at komme rundt i jylland, er Kjellerup værd at bide mærke i. For med en velfungerende infrastruktur når du rundt omkring på ingen tid. Med transporttider i bil på under 20 kilometer til Silkeborg, under en time til Aarhus og lidt over en time til Aalborg - er du godt dækket ind. Foretrækker du offentlig transport, så er du også sikret med gode tog- og busforbindelser i nord, syd, øst og vest. Vælger du at bosætte dig i Kjellerup i et hus til leje eller en af de mange ledige lejligheder, kan du se frem til en tilværelse i forretning og foreningslivet ånd. Højt til himlen og mange muligheder i naturrigt område i Jylland skaber rum til at tænke stort, men samtidigt plads til at værne om det helt nære.

Danmarks første drive in by

Ja, du hørte rigtigt. Kjellerup er nemlig danmarks første (selverklærede) drive in by. Det skyldes at Kjellerup er ekstra gode ved bilisterne. Gratis parkering og ingen bilkøer giver mulighed for problemfri kørsel rundt til de mere end 30 butikker, som pryder gadebilledet. Der er endda mulighed for parkering uden foran butiksfacader mange steder. Men pas på! Kører du en tur gennem Kjellerup, kan det ende med, at du aldrig kommer hjem igen. Når du først cruiser gennem Kjellerups smukke gader, er der en overvejende risiko for indflytning i en af de mange boliger til leje. Og hvis ikke, så kan du i det mindste komme derfra med et smil på læben. Kjelstrup har nemlig fat i den lange ende, når det kommer til danskernes favorit nummer ét - nemlig selvironi. Se den morsomme video om ‘drive in’ konceptet her.

Et driftigt forretningsliv

Højt på listen over gode grunde til at flytte i lejebolig i Kjellerup finder vi forretningslivet i byen. Nævneværdigt er virksomhed Designa, som har ligget i Kjellerup siden opstarten i 1992. Virksomheden beskæftiger omkring 150 medarbejdere på fabrikken, som producerer køkken, bad, bryggers og skydedøre. Byen kan, som tidligere nævnt, også prale af de omkring 30 butikker der pryder gadebilledet - og hallerne ved ‘Arena midt’ - med plads til 4.000 tilskuere - lægger hus til messer, sportsevents, legeland og meget andet. Desuden er Kjellerup skole en af de største skoler i området med over 700 elever. Midtjyllands avis udgiver hver uge ‘Kjellerup Tidende’ fra redaktionen i Silkeborg.

Kultur for alle pengen

Kulturelle oplevelser får du med i købet, hvis du vælger at flytte i en lejebolig i Kjellerup. Området rummer nemlig mange besøgsværdige steder. Her kan blandt andet nævnes den skønne natur og mange aktiviteter i Søndergaards Have, unik kunst og antikviteter ved Neder Kjærsholm Hovedgaard fra 1500 tallet og gårdbutikken Osteriet Hinge der sælger økologiske ost og frisk mælk. Alt dette og meget mere kan du opleve i Kjellerup. Om du kører et smut forbi eller slår dig ned i hjertet af midtjylland. Læs mere om oplevelser i Kjellerup her.

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)