Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 6 lejeboliger
6 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
6 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Skjern - se alle ledige lejeboliger i Skjern her

Studiebolig i Skjern udlejes - 3.066 kr./måned
Skjern
Areal
28 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
3.066 kr/md
Se bolig
Ahornvej 21
Skjern
Areal
114 m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
7.443 kr/md
Se bolig
Østergade 82 1. th.
Skjern
Areal
95 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
6.134 kr/md
Se bolig
Studiebolig i Skjern udlejes - 1.891 kr./måned
Skjern
Areal
31 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
1.891 kr/md
Se bolig
Ahornvej 55
Helt ny
Skjern
Areal
115 m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
7.443 kr/md
Se bolig
Solparken 15
Skjern
Areal
71 m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
5.335 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Skjern

Øst for Ringkøbing fjord, der strækker sig langs den jyske vestkyst, ligger stationsbyen Skjern solidt placeret i den midt- og vestjyske muld. Byen er med sine knap 8.000 indbyggere kommunens næststørste by kun overgået af Ringkøbing, og er kendt som Danmarks yngste købstad. Med direkte togforbindelser til byer som Esbjerg, Herning, Struer og Århus fungerer Skjern som et knudepunkt for togforbindelser ud til det meste af landet. Derudover er der gode busforbindelser, og Billund lufthavn ligger blot 50 minutter væk i bil, så det er nemt at tage på ferie til udlandet. Herunder kan du læse mere om hvad Skjern har at tilbyde og hvorfor det bør være din næste boligdestination.   

Få meget plads for pengene

Når du skal finde en bolig til leje, er prisen altid en afgørende faktor, så hvad får du for en månedlig husleje i Skjern? Først og fremmest får du mange kvadrater for pengene, når du flytter vestpå. Det gælder uanset om du er på udkig efter en lejlighed eller et hus til leje. Også studieboliger fås til yderst attraktive priser i området. Faktisk kan Skjern prale med at nogle af byens huse er tegnet af den verdensberømte arkitekt Jørn Utzon, der siden hen tegnede operahuset i Sydney. Skjern byder således på et bredt og spændende udvalg af boliger, så der rig mulighed for at gå på jagt på vores hjemmeside, hvor du via søgeværktøjet kan tilpasse de boliger du får vist, så de matcher dine ønsker og behov. 

En sportsby i naturen 

Mange tænker nok på håndbold, når de hører ordet Skjern. Og det er da heller ikke uden grund, for Skjern Håndbolds herrehold spiller i landets bedste række, 888ligaen. Håndbold har derfor en naturlig stor plads i indbyggernes hjerte. Generelt byder byen på et spændende udvalg af aktiviteter, hvor du kan dyrke alt fra fodbold til bowling. I Skjern finder man også Danmarks vandrigeste å, Skjern Å, som udløber i Ringkøbing fjord og samtidig er Nordeuropas største naturgenopretningsprojekt. Det afføder en helt unik natur omkring området, som byder på mange aktivitetsmuligheder blandt andet lystfiskeri, sejlads, vandre- og cykelruter. Desuden indeholder det rekreative naturområde et righoldigt dyreliv, ikke mindst er det en magnet for trækfugle og dermed et godt sted at udforske for ornitologer og andre fugleinteresserede. 

Gode uddannelsesmuligheder og et aktivt erhvervsliv

Skjern huser flere store produktionsvirksomheder og er generelt en dynamisk by med vilje og handlekraft bag projekter. Det er også oplagt at flytte til Skjern, selvom du arbejder i en anden by, da det er let at komme til og fra byen i bil, og hvor du kan tilgå det meste af midtjylland inden for 30-60 minutter i bil. Skjern er også et godt sted at slå sig ned som børnefamilie, idet der findes en bred vifte af både private samt offentlige daginstitutioner og skoler. De unge mennesker har derefter mulighed for at fortsætte på en erhvervs-, akademi- eller gymnasiel uddannelse. Byen byder endvidere på et aktivt foreningsliv, hvor hovedpulsåren er Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Centeret omfatter flere haller blandt andet Skjern Bank Arena, der er scene for de lokale håndboldheltes hjemmekampe. 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)