Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 3 lejeboliger
3 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
3 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Ringkøbing - se alle ledige lejeboliger i Ringkøbing her

Studiebolig i Ringkøbing udlejes - 1.751 kr./måned
Ringkøbing
Areal
30 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
1.751 kr/md
Se bolig
Studiebolig i Ringkøbing udlejes - 1.547 kr./måned
Ringkøbing
Areal
30 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
1.547 kr/md
Se bolig
Studiebolig i Ringkøbing udlejes - 2.436 kr./måned
Ringkøbing
Areal
25 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
2.436 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Ringkøbing

Når lejligheden skal i hus eller du søger et hus til at leje, er det ikke nogen dum idé at se mod vest. Den vestjyske perle Ringkøbing er et eksempel på en by, der emmer af ro, natur og lokalånd modsat storbyernes stress, larm og trange luft. Her har man øje for hinanden og står tæt sammen om det lokale og de fælles værdier. Byen er kendt som en af vestkystens rigtig gode handelsbyer og trækker hvert år tusinder af turister til, så byens indbyggertal udvides fra de knap 10.000, der bor her året rundt. Og med god grund, for Ringkøbing har mange ting at byde på, som du kan læse mere om herunder.

Få meget plads for få penge

En af de bedste ting ved at flytte ud til vestkysten er priserne. Man får generelt meget mere for pengene i en by som Ringkøbing, når det kommer til lejeboliger. Udbuddet er grundet byens størrelse naturligvis ikke lige så stort som i de store byer, men til gengæld kan du eksempelvis score en studiebolig i et nybyggeri med udsigt til grønne omgivelser og massere af horisont. Ofte er der også under én kilometer til stranden. Men du kan også finde billige kvadratmetre i hjertet af Ringkøbing, hvor du har alle handelsmuligheder inden for rækkevidde. Alt efter om du er på udkig efter ét værelse eller fire, hjælper vores søgemaskine dig på vej til at finde den rette lejebolig, hvor du blot skal indtaste dine ønskede krav om boligtype, størrelse og pris - resten klarer søgemaskinen.  

Land, strand og vand 

Endnu en fordel ved Ringkøbing er naturen og omgivelserne. Når man nærmer sig byen, er der ingen tvivl om at Ringkøbings omkringliggende natur er noget ganske særligt, der byder på alt fra fjord til skov. Ikke mindst fungerer fjorden som dagligt tække for mange wind- og kitesurfere, og byen har da også sin egen surfklub. En af områdets populære faciliteter er desuden de mange åer og fiskesøer, der tiltrækker mange lystfiskere. Generelt er Ringkøbing et godt sted at udfolde sig aktivt, hvad enten man er glad for mountainbike eller en cykeltur rundt i byens hyggelige gader. 

En historisk købstad

Når du leder efter en bolig til leje er det selvfølgelig vigtigt at have indkøbsmuligheder på nært hold. Og her mærker Ringkøbing sig eksemplarisk som en af Danmarks ældste handelsstæder, der i dag tæller mere end 50 specialbutikker, 20 spisesteder og cafeer og hele syv store dagligvarebutikker. Det gør byen til en af vestkystens livligste købstæder med en veletableret og stærk handelsforening, der strækker sig helt tilbage til år 1874. Et af byens vigtige åndehuller er desuden havnen, der emmer af det lokale liv, og hvor indbyggere mødes dagligt, ligesom byens torv er omdrejningspunkt for mange forskellige events og arrangementer gennem årets løb. Lyder det som noget for dig, og har du fået smag for at udforske byen og dens rige udvalg af butikker yderligere, kan du i bunden af dette link klikke dig ind og gå på opdagelse i de forskellige kategorier. 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)