Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 15 lejeboliger
15 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
15 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Grenaa - se alle ledige lejeboliger i Grenaa her

Med en ledig lejebolig eller et hus til leje i Grenaa vil du blive bosat i område præget af skov og strand, hvilket giver dig mulighed for at opleve Danmarks udeliv på bedste og smukkeste vis. Du kan nedenfor læse mere om, hvorfor din næste lejebolig med fordel kan være at finde i Grenaa. 

Læs mere
God og praktisk taglejlighed
Grenaa
Areal
56 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
3.700 kr/md
Se bolig
Rumligt værelse med adgang til stor og flot 5v bolig på 110 m2
Fuglevænget, 8500 Grenaa
Areal
9 m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
2.750 kr/md
Se bolig
Udlejes hurtigst muligt
Grenaa
Areal
71 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
4.100 kr/md
Se bolig
Udlejes straks
Grenaa
Areal
110 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
4.950 kr/md
Se bolig
Udlejes snarest muligt
Grenaa
Areal
101 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
4.200 kr/md
Se bolig
3-værelses lejlighed i Grenaa
Grenaa
Areal
60 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
4.950 kr/md
Se bolig
Hyggelig og lys lejlighed
Grenaa
Areal
100 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
4.100 kr/md
Se bolig
3 værelses lejlighed
Grenaa
Areal
90 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
6.000 kr/md
Se bolig
8500 værelse, 2500 i depositum, lejeperiode ubegrænset
Grenaa
Areal
110 m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
2.500 kr/md
Se bolig
8500 bofællesskab, 1 vær., 9 m2
Grenaa
Areal
9 m2
Værelser
0 værelser
Type
Værelse
2.500 kr/md
Se bolig
Hyggelig Lejlighed i Trustrup
Helt ny
Trustrup
Areal
35 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
2.980 kr/md
Se bolig
Lys 2-værelses Stue lejlighed
Trustrup
Areal
80 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
4.360 kr/md
Se bolig
Nyistandsat lejlighed
Balle
Areal
86 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
4.700 kr/md
Se bolig
4 værelses lejlighed i Ørum på 95 m2
Djurs
Areal
92 m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
4.800 kr/md
Se bolig
Stort idyllisk landsted udlejes
Ved Fredskoven 1, Gravlev, 8400 ...
Areal
210 m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
11.000 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Grenaa

Grenaa eller Grenå er en havneby og købstad i Østjylland nærmere bestemt Djursland. Byen, der kan tilskrive sig som den største by på Djurslands, grænser med sin østlige side ud mod Kattegat. Grenaa rummer i 2019 godt 14.000 indbyggereog hører til Norddjurs Kommune, der hører under Region Midtjylland. Med en ledig lejebolig eller et hus til leje i Grenaa vil du blive bosat i område præget af skov og strand, hvilket giver dig mulighed for at opleve Danmarks udeliv på bedste og smukkeste vis. Du kan nedenfor læse mere om, hvorfor din næste lejebolig med fordel kan være at finde i Grenaa. 

Transportmuligheder i Grenaa

Udover at være den største by på Djursland er byen er desuden også den østligste by i Jylland. Fra Grenaa er der omkring 18 kilometer til Bønnerup Strand, 31 kilometer til Ebeltoft, 34 kilometer til Rønde, 55 kilometer til Randers og cirka 60 kilometer til Aarhus. Selvom Grenaa er placeret på snuden af Djursland, er der rig mulighed for at komme både udenbys og udenlands. Havnebyen er nemlig ikke kun for de lokale bådejere, men råder over færgeruter til Anholt i Kattegat og sågar den hallandske by Varberg i Sverige. 

Har du ikke adgang til en bil, er byen heldigvis beriget med flere gode transportforbindelser i form af både busforbindelser og letbanen i nærheden af din bolig til leje. Du vil derfor opleve stor fleksibilitet, når du skal til og fra byen. Derfor vil det heller ikke være en hindring for at studere eller arbejde udenfor byen.

Bliv rig på naturoplevelser

Ligesom resten af Djursland er naturen i og omkring Grenaa meget varieret og har et rigt dyreliv. Der er sågar set ulve nord for byen. Hvis du bevæger dig nord for Grenaa, kan du opleve bakket morænelandskaber, vest for byen finder du klitter og sandstrand, øst for byen finder du enge og de to store tørlagte søer Kragsø samt Kolindsund, og syd for kan du opleve store skove. I nogle af skovområderne har store flader af græsarten bølget bunke succes og danner med sine aks et lyst rødbrunt tæppe fra midt på sommeren til hen over vinteren. Græstæppet brydes af solitære skov-fyr, pil, bævreasp og enebær. 

 

Mod Nordøst findes stenstrande og klinter, samt Fornæs, der er Jyllands østligste punkt. Fornæs ligger på Stensmark Strand, der er en 10 kilometer lang kyststrækning ud mod Kattegat. Strækningen består af lave kystskrænter og hævet havbund med stenede strandvolde. Langs kysten ses i træktiden mange rovfugle, og på havet ses flokke af dykænder. 

Mulighed for uddannelse

Grenaa tilbyder en række forskellige uddannelsesinstitutioner til både børn og unge i nærheden af din lejebolig. Har du mindre børn, er der flere folkeskoler til rådighed, hvor du trygt kan overlade dine børn til skolens dygtige lærere og pædagoger. Byens folkeskoler er Kattegatskolen, der råder over Søndre Skole og Østre Skole, Vestre skole og Mølleskolen. Derudover kan du finde Norddjurs Friskole i Grenaa. Når de unge mennesker skal videre i uddannelsessystemet, kan byen tilbyde både Grenaa Gymnasium, Viden Djurs Gymnasier, erhvervsskoler, erhvervsakademi, VUC og videregående uddannelser. 

Grenaa Gymnasium er en uddannelsesinstitution, der har tilhørende kostafdeling beliggende i sammenhæng med gymnasiet. Udover studentereksamen udbyder institutionen også hf og International Baccalaureate. Viden Djurs Gymnasier dækker over det, der før gik under Grenaa Tekniske Skole og Grenaa Handelsskole. Begge gymnasier hører nu under paraplyorganisationen Viden Djurs, som tilbyder en HTX og HHX.

En aktiv by

Du kan på en naturlig måde blive en del af byens øvrige beboer ved at melde dig ind i en eller flere af de lokale sportsklubber, som byen råder over. Grenaa Idrætscenter råder over byen sportsfaciliteter herunder blandt andet fodboldbaner og en svømmehal. Tæt derved ligger Grenaa Stadion, der er hjemmebane for fodboldholdet FC Djursland. Holdet fungerer som en eliteoverbygning til fem djurslandske fodboldklubber. FC Djurslands målsætning er at spille sig i 1. division. Grenaa IF har flere sportsgrene end fodbold, som håndbold, badminton og gymnastik. Der vil helt sikkert være rig mulighed for, at du kan finde en aktivitet, som falder i din interesse, og som er tæt på din nye lejebolig.

 

Hvert år er byen desuden vært for sportsbegivenheden Kattegat Cup. Dette er en international fodboldturnering for ungdomsfodboldhold. I 2016 deltog hele 165 forskellige hold fra Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Storbritannien.

Find din lejebolig i Grenaa

Selvom du ikke er en af de heldige, der fra en meget ung alder har været skrevet op på en af de mange ventelister i forskellige boligforeninger i byen, er der stadig mulighed for at leje en bolig.

Hvis du ser det som en god mulighed for dig at finde dig en ledig lejlighed eller et hus til leje i Grenaa, husk da at hold øje på vores hjemmeside, hvor vi hele tiden opdaterer med nye lejligheder i Grenaa og øvrige byer. Du kan med fordel anvende søgemaskinen til at indsnævre din lejebolig søgning, så du slipper for at bruge tid på ledige lejligheder, som du ikke er yderligere interesseret i.  

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere