Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 1 lejeboliger
1 lejebolig fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
1 lejebolig fundet på denne søgning

Lejeboliger Brande - se alle ledige lejeboliger i Brande her

Stort charmerende hus på 210m2 tæt på byen / Large and charming house of 210m2 close to townStort charmerende hus
Herningvej 25, 7330 Brande
Areal
210 m2
Værelser
7 værelser
Type
Hus
9.200 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Brande

Lige i midten af Jylland kan du finde en dejlig lille by ved navn Brande. Byen ligger i Ikast-Brande kommune, som er en del af Region Midtjylland og har et indbyggertal på omkring 7300. Byen er fyldt med ledige lejligheder og lejeboliger, som er perfekt for dig som ønsker at være i nærheden af større byer, men samtidig ønsker at kunne trække dig tilbage i et mindre lokalsamfund, som ikke er præget af storbyens larm og stress. Du kan læse mere om hvorfor en lejebolig eller lejlighed i Brande er et oplagt sted for dig nedenfor. 

Venlige priser til boliger i høj kvalitet 

Når man er på udkig efter en ny lejebolig er budgettet ofte det første man lægger - hvor hårdt rammes jeg økonomisk hver måned? Her skal du ikke bekymre dig om Brandes prisniveau, hvor byen med dens placering og prisniveau er oplagt, for dig som ikke ønsker at betale en formue i husleje. Brande har flere forskellige slags lejeboliger og lejligheder i forskellige prisklasser, og du kan på vores hjemmeside ved hjælp af søgemaskinen sortere og fravælge de lejeboliger, som du ikke er interesseret i. På den måde slipper du for at skulle bladre igennem alverdens lejligheder og huse til leje, som du alligevel ikke har tænkt dig at leje. 

Central placering med mulighed for at tilkoble sig hele Jylland

Med en lejebolig i Brande får du mulighed for at opleve hele Jylland og alt den skønne natur uden at skulle rejse langt. Med byens placering i hjertet af Jylland, så kan du meget hurtigt tilkoble dig Jyllands storbyer og mange muligheder. Mod nord kan du tage et smut til Herning eller Ikast, og der er hverken langt til Silkeborg eller Skjern. På den måde kan du udforske Midtjyllands kulturelle muligheder, samt bruge nogle af de sparede penge fra huslejen i nogle af Midtjyllands bedste shoppingcentre og gågader. Både Herning og Silkeborg har med Herningcentret, Herning gågade og Silkeborg gågade en masse shoppingdestinationer som kan tilfredsstille enhver. 

Samtidig er du midt i fodbolden og håndboldens højborg, hvor både FC Midtjyllands fodboldherrer og Håndbolddamer spiller i landets bedste rækker, så der er rig mulighed for også at opleve en masse bold. 

Opbyg en fremtid i Brande 

I Brande har du også mulighed for at slå rødder og opbygge en fremtid. Byen har med dens tre folkeskoler: Dalgasskolen, Blåhøj skole og Uhre Friskole rig mulighed for at sende dine børn til undervisning. Derudover, når børnene bliver ældre, så er der i Ikast-Brande Kommune både mulighed for en 10. klasse i Ikast, samt mulighed for at tage en HHX, HTX, STX, HG og HF i Ikast, hvor gymnasiet og Handelsskolen ligger klods op af hinanden. Der kører skolebusser fra Brande by til både 10. klasse, gymnasiet og Handsskolen hoveddør. 

Derudover sprudler erhvervslivet i Brande, hvor store danske virksomheder som Bestseller, Siemens og Brandtex har hovedsæde i Brande. Samtidig er det store Bestseller Village & Tower højhus under opsejling, som med dens 317 meters højde kommer til at præge Brande skylinje.

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)