Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 9 lejeboliger
9 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
9 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Nibe - se alle ledige lejeboliger i Nibe her

Mellemgade, 9240 
Helt ny
Areal
80 m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
6.300 kr/md
Se bolig
Stor lækker lejlighed i Nibe
Nibe
Areal
157 m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
8.900 kr/md
Se bolig
Rækkehus  i Nibe
Sydemestergade, 20, 9240
Areal
105 m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
8.300 kr/md
Se bolig
Superflot og totalmoderniseret lejlighed
Nibe
Areal
81 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
6.500 kr/md
Se bolig
Rækkehus i Løgstrup lige op skoven til leje ledigt pr. 1. juli 2019.
Bagerstræde 1E
Areal
130 m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
8.400 kr/md
Se bolig
Halvøen 17, Øster Hornum, 9530 Støvring
Støvring
Areal
73 m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
5.412 kr/md
Se bolig
Halvøen 9, Øster Hornum, 9530 Støvring
Støvring
Areal
90 m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
6.570 kr/md
Se bolig
Birkefredsvej 3C, 9460 Brovst
Brovst
Areal
83 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
6.461 kr/md
Se bolig
Rækkehus
Sydemestergade 20, 9240 Nibe
Areal
105 m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
8.300 kr/md
Se bolig

Nibe er en by og tidligere købstad i Himmerland med 5.272 indbyggere. Byen er beliggende 27 kilometer øst for Løgstør, 25 kilometer nord  for Aars og blot 21 kilometer sydvest for Aalborg. Byen hører til Aalborg Kommune og ligger i Region Nordjylland. I den smukke gamle købstad med små gader, finder man maritim stemning på havnen Nibe Bredning, ved Limfjorden. Byen er karakteriseret ved smalle gader, lave købstadshuse, men i udkanten af byen er der også opstået moderne bykvarterer. Nibe er en charmerende købstad, der værger om sin historiske fortid som sildeby. Her kan smukke, gamle huse, brostensbelagte gader, hyggelige torve og en af Danmarks mest berømte musikfestivaler, Nibe Festivalen, opleves.
Nibe har med sin tætte placering på Aalborg, gode muligheder arbejds- og shopping-mæssigt. Men man er stadig langt nok væk til, at man kan slappe af uden for storbyens stressende hverdag. Aalborg Kommune gør meget for at Nibe konstant er i udvikling, hvilket giver en spændende hverdag, skulle du beslutte dig for at finde en ledig lejlighed eller et hus til leje i Nibe. Nedenfor kan du læse mere om hvorfor Nibe skal være din næste bolig destination.

Beliggenhed tæt på Aalborg
Nibe har en oplagt placering for studerende, pendlere og folk med arbejde i Aalborg. Byen ligger blot 21 kilometer fra Aalborg Centrum, så man kan hurtigt og nemt komme på arbejde, skulle man arbejde i byen. Derudover har man Aalborg Universitet tæt på, hvilket netop gør Nibe til en oplagt by for studerende. Der er ikke langt til universitetet, men stadig langt nok til at huslejepriserne på ledige lejligheder og lejeboligerne er billigere i forhold til priserne i Aalborg Centrum. Med gode busforbindelser fra Nibe, kan du som studerende nå ind til universitetet på blot en halv time.

Hverdagslivet i Nibe
De daglige behov kan alle opfyldes lokalt, selvom mange lokale borgere arbejder i Aalborg og ungdommen søger uddannelse i storbyen. Nibe byder på masser af gode steder at bosætte sig, og boligområder udvikles hele tiden. Lige nu er der flere aktuelle og helt nye boligprojekter i gang eller på vej. I byen er der også gode forhold for børn, unge, voksne og ældre. Herunder folkeskole, friskole, vuggestuer, børnehaver, DUS-ordninger med mere. Man finder også et rigt foreningsliv i Nibe der tilgodeser langt de fleste interesser og i flere af byens kvarterer er der er et aktivt engagement blandt voksne og ældre, herunder et aktivt foreningsliv for ældre, inklusiv gode forhold og Aalborg Kommunes største plejehjem.

Find en lejebolig i Nibe

Hvis du har besluttet dig for at du skal finde dig en ledig lejlighed, studiebolig eller et hus til leje i Nordjyske Nibe, så husk at hold øje på vores hjemmeside Findboliger.dk, hvor der hele tiden opdateres med nye lejligheder både i Nibe, men også i resten af landet. Du kan bruge søgemaskinen til at indsnævre din lejebolig søgning, så du slipper for at bruge tid på boliger som du ikke er interesseret i.  


 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)