Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 7 lejeboliger
7 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
7 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Kerteminde - se alle ledige lejeboliger i Kerteminde her

Særdeles spændende herskabslejlighed
Præstegade 24, 5300 Kerteminde
Areal
160 m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
11.950 kr/md
Se bolig
4 værelses lejlighed i Kerteminde
Kerteminde
Areal
102 m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
10.560 kr/md
Se bolig
5300 5 vær. lejlighed, 160 m2, Præstegade 24 1
Kerteminde
Areal
160 m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
11.950 kr/md
Se bolig
Skønt hus udlejes
Skovsbovej, 5540 Hannesborg
Areal
130 m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
9.000 kr/md
Se bolig
Fjordvej 79, 5330 Munkebo
Munkebo
Areal
125 m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
6.995 kr/md
Se bolig
Nørrevang 3, 5550 Langeskov
Langeskov
Areal
330 m2
Værelser
8 værelser
Type
Hus
10.500 kr/md
Se bolig
Lejlighed ved kerteminde
Helt ny
Nyborg
Areal
98 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
8.000 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Kerteminde

Med 5.898indbyggere er Kerteminde en lille by og tidligere købstad på Østfyn. Øst for byen ligger Kerteminde Bugt, der er en del af Storebælt, og mod vest ligger Kerteminde Fjord. En beliggenhed der altså byder på smukke naturområder og masser af udsigt til vand. Samtidig har byen en fod indenfor storbyens dør, da Kerteminde har en beliggenhed nordøst for Odense. Derfor vil en ledig lejlighed eller lejebolig i Kerteminde være oplagt for dig, der holder af roen udenfor byen, men med mulighed for at dyrke storbyens mange kulturelle forlystelser. Du kan læse mere om nedenfor, hvorfor et hus eller bolig til leje i Kerteminde er et super attraktivt valg.


Shopping og kulturliv


I Kerteminde finder man mange specialforretninger og enkelte kædeforretninger. Der er højt til loftet og det er altid muligt at gøre en god handel. Byen rummer både gode shoppingmuligheder, men også et mangfoldigt udbud af spisesteder, herunder caféer. Byens handel er centreret fra Renæssancehavnen ved Fiskerihavnen og Langebro til Langegade nord mod Johannes Larsen Museet. I Andresens købmandsgård finder man også dejlige steder, med handelshus, musiksted, pengeinstitut, vinhandel og overnatning. Kerteminde by er ikke kun en sommerby, men en by med gang i, og med åbent året rundt.

Men den helt store fordel med en lejebolig i Kerteminde, er dens placering med kun 19 km fra Odense, hvilket gør at du på en og samme tid er langt væk fra storbyens mylder og larm, men stadig tæt nok på til at alle de kulturelle muligheder og de mange butikker er til rådighed med en kort køretur. Det kunne for eksempel være en tur i Odense Zoo eller et besøg hos H. C. Andersens barndomshjem.


Mange muligheder i vandområderne


Med en lejebolig i Kerteminde vil man bo tæt på havet, og med byens store udvalg af fritidsforeninger, er der rig mulighed for aktiviteter inden for vandsport. Omkring fjordende afholdes hvert år Fjordens Dag, som er en aktivitetsdag, der tiltrækker tusindvis af besøgende. På Fjordens Dag vises de mange muligheder, der er for at bruge vandområderne til sport, leg, fiskeri, udflugter, oplevelser og meget mere.


Find en lejebolig i Kerteminde


Beslutter du dig for at få et hus til leje eller en lejebolig i Kerteminde, så kan du være heldig at spare penge hver måned. Da Kerteminde ikke er placeret inde i Odense by, får du meget mere lejebolig for pengene, da efterspørgslen fra blandt andet studerende, ikke er så stor. Du kan se mere ind på vores hjemmeside, hvor du kan bruge vores søgemaskine til at finde lige netop den ledige lejlighed eller lejebolig, som du ønsker dig. Husk at tjekke siden løbende, så du ikke misser din næste drømme lejebolig. 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)