Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 5 lejeboliger
5 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
5 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Tarm - se alle ledige lejeboliger i Tarm her

Studiebolig i Skjern udlejes - 3.066 kr./måned
Skjern
Areal
28 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
3.066 kr/md
Se bolig
Ahornvej 21
Skjern
Areal
114 m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
7.443 kr/md
Se bolig
Østergade 82 1. th.
Skjern
Areal
95 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
6.134 kr/md
Se bolig
Solparken 15
Skjern
Areal
71 m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
5.335 kr/md
Se bolig
Ahornvej 55
Helt ny
Skjern
Areal
115 m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
7.443 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Tarm

På trods af at navnet måske først får ens tanker drevet hen på de indre organer, så er det altså ikke derfra navnet på denne naturskønne by er opstået. Navnet stammer fra byens gamle placerings geografiske betegnelse, for navnet betyder nemlig smalt og langt landareal. Byen Tarm gemmer da også på en masse spændende historie, idet den stammer helt tilbage fra 1400-tallet, hvor byen dengang var handelssted på ruten for kvæg fra Limfjorden til Nordtyskland. Byen, som den står nu, er dog opbygget senere, nemlig i 1850, og ligger placeret i et skønt område, hvor der er mulighed for en masse smukke naturoplevelser i nærheden. Derudover tilbyder byen alt det, man har brug for såsom en togstation, som giver let forbindelse til de omkringliggende byer, masser af gode muligheder for skolegang til børn i form af byen gymnasium, efterskole og meget mere. Så læs med her og få et overblik over alt det skønne, som byen Tarm kan give dig!

Bo i den Vestjyllandsk iddyl 

Tarms beliggenhed er intet mindre end fantastisk og formidabel, og bor du i Tarm vil du nemt og hurtigt kunne komme til nogle af Danmarks mest naturskønne og idylliske områder. Som bekendt er Tarm beliggende i det smukke Vestjylland, og med en køretur vestpå på under en halv time, vil du således befinde dig ved det vilde og betagende kyst på vestsiden af Jylland. Kører du en smule længere, men stadig under en times køretur, befinder du dig desuden i den skønne by Hvide Sande, som har en intet mindre en unik placering mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Bor du i Tarm er du altså altid tæt på vandet, og er du glad for vandsport eller fiskeri er dette selvfølgelig helt fantastisk, men at kunne gå en tur ved vandet ofte, gør nu også bare noget godt ved både krop og sjæl.

Gode forbindelser til nærliggende byer

Tilbage i 1875 blev der desuden anlagt en jernbaneforbindelse i Tarm, og det er helt klart en af byens mange fordele, idet du nemt har forbindelse videre til alle de nærliggende byer, hvis du bor i Tarm. Skal du længere end til nærområdet, er dette selvfølgelig også muligt, men alfa omega er, at du ikke er nødt til at komme til en af de større byer, for at benytte dig af togforbindelser. Det er altså både nemt og enkelt at komme rundt, når man bor i Tarm, også hvis man ikke selv ejer en bil.

Skolemuligheder til børn i alle aldre

Flytter du til Tarm med hele familien og gruer for, hvilke institutioner der er for dine børn? Så frygt ej, for Tarm har det hele. Har du børn, der skal gå på gymnasieskole, så er dette muligt i Tarm på Vestjysk Gymnasium Tarm. Folkeskole er selvfølgelig også at finde i byen, der har skolen Tarm Skole. Det er sågar også muligt at gå på efterskole i byen. Og har du derimod små børn, så er der ligeledes mulighed for daginstitutioner med både afdeling inden for dagpleje og vugge, og så selvfølgelig en børnehave.

Find dit nye hjem i naturskønne Tarm

Lyder alt dette som noget for dig og din familie, så tøv ikke. Tarm er en skøn by med masser af aktiviteter, socialt liv og ikke mindst en smuk natur. Og lige nu er der både lejligheder, huse og studieboliger til leje, hvis dette er noget for dig!

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)