Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 3 lejeboliger
3 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
3 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Grindsted - se alle ledige lejeboliger i Grindsted her

Grindsted
Areal
38 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
3.200 kr/md
Se bolig
3 værelses lejlighed til leje i Grindsted
Grindsted
Areal
88 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
5.495 kr/md
Se bolig
Skrænten 23, 7250 Hejnsvig
Helt ny
Hejnsvig
Areal
85 m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
4.970 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Grindsted

Det behøver ikke at være svært at kombinere en central beliggenhed med en god pris, når du er på udkig efter en ny bolig. Se bare på den syd-midtjyske by Grindsted, der er et godt bud til dig, som ønsker at flytte uden for de store byer som Vejle og Århus, men stadig ikke for langt væk. Med sin centrale placering mellem Esbjerg mod vest og Vejle mod øst samt den positive befolkningsudvikling er Grindsted således et attraktivt område for tilflytning. Herunder kan du læse om flere fordele ved at bosætte dig i den sydjyske by.   

En by i udvikling

Med sine knap 10.000 indbyggere er Grindsted den største by i Billund kommune og overgår således selve Billund, der blandt andet tæller en af Danmarks mest kendte forlystelsesparker, nemlig Legoland. I Grindsted har man fornyet sig ved at skabe et nyt og attraktivt byrum i gågaden, hvor man har lavet et fortællende legeforløbmed forskellige redskaber, der inviterer til længere ophold i bymidten for alle aldre. Generelt gennemgår Grindsted i disse år en udviklingsfase, hvor der er lagt fra land med en række bygge- og anlægningsprojekter, der har til formål at skabe en fælles vision for byen. Denne byfornyelse gør, tilsammen med den omkringliggende natur og de grønne udflugtsmål, som også skærer gennem bymidten, Grindsted til et trækplaster for en positiv befolkningsudvikling i disse år. 

Noget for enhver smag 

Alt efter om du leder efter en villa til leje med plads til hele familien eller er studerende og leder efter en studiebolig, er der rig mulighed for at gå på jagt i Grindsted efter en lejebolig, der matcher dine specifikke ønsker og krav. På vores hjemmeside har du således mulighed for at afgrænse din søgning, så du kun ser de lejligheder eller huse, der passer til din økonomi og størrelsesbehov. Og her noget for enhver prisklasse, så du kan trygt hoppe ind og klikke dig videre til dit nye hjem i Grindsted. For uanset om du er til naturskønne omgivelser eller et byliv med gode handelsmuligheder, s&arin