Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 2 lejeboliger
2 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
2 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Ribe - se alle ledige lejeboliger i Ribe her

Roagervej 245
Ribe
Areal
320 m2
Værelser
7 værelser
Type
Hus
12.500 kr/md
Se bolig
Roagervej 245
Ribe
Areal
320 m2
Værelser
7 værelser
Type
Hus
12.500 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Ribe

I Sydvestjylland finder du byen Ribe, som hører under Esbjerg kommune, og har du ikke været på de kanter endnu eller overvejer at flytte dertil, kan du roligt læse videre. Byen er blandt andet kendt for sin domkirke og har bevaret sit gamle købstadsmiljø, som hvert år tiltrækker tusindvis af folk udefra, der kommer for at opleve den særlige atmosfære. Men Ribe kan også meget andet og byder på spændende aktiviteter og begivenheder året rundt for de knap 8.000 ripensere. Læs mere herunder om, hvorfor Ribe er en attraktiv by at gå på jagt efter din næste lejebolig i.  

Infrastruktur og uddannelsesmuligheder

Når du overvejer at finde en lejebolig, er det naturligvis essentielt at byen opfylder hverdagens behov i form af indkøbs- og transportmuligheder. Men det er måske også rart at vide, om det er et sted familien kan blive boende på sigt. Her har Ribe en bred vifte af uddannelsesmuligheder at vælge mellem, blandt andet to folkeskoler samt en privatskole, og så kan de unge mennesker fortsætte videre på mange forskellige ungdomsuddannelser. Ribe er også en af de byer, der har nydt godt af regeringens udflytningsplan, så der er kommet flere arbejdspladser til byen. Og når du skal til og fra byen, kan du benytte dig af både bus og tog, hvor en enkelt busrute binder bykernen sammen med de øvrige satellitbyer, mens der går flere regionale buslinjer og togforbindelser ud til resten af landet. For eksempel kan du tage i nordvestlig retning og nå Esbjerg på cirka en halv time, hvad enten du tager bil eller tog.  

Tæt på feriemuligheder og aktiviteter

En anden gode ved at bo i Ribe er den korte afstand til den tyske grænse. Det gør at du hurtigt kan suse ned og købe stort ind eller tage på kør-selv-ferie ud i resten af Europa. Men du kan selvfølgelig også vælge at flyve, og her ligger Billund lufthavn blot en times kørsel væk i bil. Det betyder også at forlystelsesparken Legoland ikke er langt væk, hvis familien skal på udflugt, men Ribe er også selv vært for et væld af begivenheder og aktiviteter i årets løb, som du kan blive klogere på lige her. Du kan også blive klogere på naturen omkring Ribe, hvor Vadehavscentret er endnu en besøgsværdig institution der byder på storslået arkitektur og har til formål at udbrede kendskabet til vadehavsområdet ved Ribe. 

Med mark og hav i baghaven

Der er ingen tvivl om at historien fylder meget i Ribe, og den har da også sat byen på landkortet adskille gange gennem tidens løb. Men foruden vikinger, en rig kulturhistorie og kunst, så ligger Ribe også placeret midt i naturen. Byen ligger i et fladt marskområde mellem Vesterhavet på den ene side og fastlandet mod øst. Derudover bugter Ribe Å sig gennem byen og Ribe blender på den måde ind i naturen. Byen er da også indrettet efter en såkaldt grøn struktur, hvor boligområder og bebyggelse er placeret på bakkeøer i landskabet, således at der findes forskellige byområder, der er tydeligt afgrænset, når man ser ud over landskabet.

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)