Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 12 lejeboliger
12 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
12 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Nakskov - se alle ledige lejeboliger i Nakskov her

Nygade 12, 1., Nakskov
Nakskov
Areal
95 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
4.150 kr/md
Se bolig
4900 3 vær. lejlighed, 76 m2, Østre alle 39 1 th
Nakskov
Areal
76 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
3.800 kr/md
Se bolig
Skandsen 39 C, 1., Nakskov
Nakskov
Areal
60 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
3.425 kr/md
Se bolig
Bredgade 1, 1. th, Nakskov
Nakskov
Areal
78 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
3.750 kr/md
Se bolig
Havnegade 89 A, 2., Nakskov
Nakskov
Areal
122 m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
4.475 kr/md
Se bolig
4900 6 vær. lejlighed, 226 m2, Bredgade 12 ST
Nakskov
Areal
226 m2
Værelser
6 værelser
Type
Lejlighed
8.500 kr/md
Se bolig
Bredgade 1, 1. tv, Nakskov
Nakskov
Areal
102 m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
4.425 kr/md
Se bolig
Hoskiærsvej 10, st. th, Nakskov
Nakskov
Areal
76 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
3.575 kr/md
Se bolig
Hoskiærsvej 10, 1. tv, Nakskov
Nakskov
Areal
76 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
3.825 kr/md
Se bolig
4900 3 vær. lejlighed, 115 m2, Løjtoftevej 53 1
Helt ny
Nakskov
Areal
115 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
4.650 kr/md
Se bolig
4900 villa, 3 vær., 81 kvm
Nakskov
Areal
81 m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
4.500 kr/md
Se bolig
4900 3 vær. lejlighed, 1300 m2, Ullerslevvej 3
Helt ny
Nakskov
Areal
1300 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
5.000 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Nakskov

Syd for Sjælland ligger øen Lolland, hvorpå byen Nakskov ligger. Nakskov er Lollands største by og købstad med knap 13.000 indbyggerei 2019. Byen er beliggende i bunden af Nakskov Fjord på vestkysten af øen. Nakskov er en del af Lolland Kommune, der hører under Region Sjælland. Byen var tidligere en skibsværfts by med stor betydning for Danmark. Byen er kendt som en driftig industriby med nogle af de store og historiske virksomheder som Nakskov Mill Foods og Nakskov Sukkerfabrik. Disse er suppleret med nogle af landets i dag mere højteknologiske virksomheder blandt andre Ortofon og MHI Vestas Offshore Vind, der understøtter byen som en grøn industriby. 

Oplev historien i Nakskov

Selvom byen har gennemgået en stor industrialisering, har den bevaret noget af sin historie, som du stadig vil kunne opleve i bybilledet. Et middelalderagtigt indtryk er hvad du møder, når du gennem byens stræder oplever gamle bindingsværkshuse, pakhuse og købmandsgårde. Hvis du bosætter dig i en lejebolig i Nakskov, vil du opleve nogle af de mest markante bygninger som Sankt Nikolai Kirke, der blev opført i starten af 1200-tallet, den gamle kornlade Dronningens Pakhus fra 1600-tallet og Det Gamle Apotek opført i 1645. Byen har flere museer, der vil gøre dig oplyst om din nye by og Lollands historie.

Transportmuligheder i Nakskov 

Selvom du er væk fra fastlandet, er der stadig mulighed for at komme dertil og fra. Derfor kan du med ro i sindet passe et job og dine øvrige gøremål væk fra øen. Det gælder, hvad end du har en bil til rådighed eller ej. Eftersom byen i dag er en moderne handelsby og fungerer som service- og handelscenter for oplandet, er der gode transportforbindelser. Byen er beliggende nær primærrute 9 og Tårs Færgehavn, hvorfra der er en færgeforbindelse til Langeland. Fra byens centrum er der godt 11 kilometer til Søllested, 27 kilometer til Maribo, 30 kilometer til Rødbyhavn, 55 kilometer til Nykøbing Falster og 160 kilometer til København. Med byens mange gode transportmuligheder kan du ganske uproblematisk komme til og fra Nakskov. 

 

Skolegang for børn og unge i Nakskov

Kender du ikke til Nakskov i forvejen, kan byen være meget ukendt. Måske spekulerer du på, om du er nødt til at tage udenbys for at få nogle muligheder for skole. Men faktisk tilbyder Nakskov en række forskellige uddannelsesinstitutioner til både børn og unge i nærheden af din lejebolig. Har du mindre børn, har byen intet mindre end tre folkeskoler til rådighed samt flere privatskoler, hvor du trygt kan overlade dine børn til skolens ambitiøse lærere og pædagoger. 

Har du ældre børn, eller tænker du på, hvilke muligheder, dit barn har, når det vokser ud af folkeskolen. Der er også uddannelsestilbud til denne aldersgruppe nær dit hus til leje eller din lejebolig. Byens folkeskole Nakskov Byskole er bygget sammen med Nakskov Gymnasium. Gymnasiet tilbyder både den treårige almene studentereksamen samt en HF. Gymnasiet råder over 300 elever. Desuden findes Center for Erhvervsrettede uddannelser Lolland Falster, som tilbyder en ungdomsuddannelse på henholdsvis Teknisk Gymnasium Lolland-Falster og HHX i Nakskov. Hvis drømmen er en HG eller en anden erhvervsuddannelser, kan dette også opnås på CELF. De mange uddannelsesmuligheder og det nære fællesskab i byen gør det nemt at komme alle studiekammeraterne ved og dermed skabe nye venskaber og udvide sit netværk i nærheden af din lejebolig. 

En aktiv fritid i Nakskov

Nakskov råder over Nakskov Stadion med plads til 5.000 tilskuere, hvorfra der heppes på byens fodboldhold. Desuden findes Boldklubben Velo i byen. 

Er du ikke til fodbold tilbyder byen også mange andre aktiviteter, som du kan give dig i kast med i fritiden. På Nakskov idrætscenter kan du finde et større område med atletik- og tennisbaner. Som nabo dertil ligger Nakskov Svømmecenter, hvor du kan få din vandlyst stillet. 

Er du mere til fuld fart over feltet og spænding på højeste plan, finder du Nakskov Motorcross bane et stykke syd for byen. Her er desuden mulighed for at få testet din indre kriger af på byens skydebane. 

Byens mange varierede aktivitetsmuligheder gør det muligt for dig at blive en del af lige netop det fællesskab, du søger. At finde en sportsgren eller fritidsinteresse, der falder i din smag i nærheden af din lejebolig, bliver ikke en udfordring. 

Find din bolig til leje i Nakskov 

Det kan være en lang og sej kamp at finde en lejebolig, der lever op til dine behov. I Nakskov er der god mulighed for, at du kan finde din drømmebolig, hvad end det er i en af de ledige lejligheder eller et hus til leje i byen. 

Er du blevet enig med dig selv om, at Nakskov er det rette sted for dig at finde en lejebolig, kan du med fordel holde dig løbende opdateret om vores lejeboliger i byen. Med en lejebolig i Nakskov vil du blive en del af en livlig by, hvor du selv har mulighed for at sætte tempoet. Du vil blive omringet af små hyggelige gader og stræder, hvor du kan finde nye og måske livslange venskaber. 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)