Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 3 lejeboliger
3 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
3 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Vamdrup - se alle ledige lejeboliger i Vamdrup her

Vamdrup
Areal
104 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
7.475 kr/md
Se bolig
Lunderskov
Areal
85 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
4.995 kr/md
Se bolig
Rødding
Areal
73 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
3.950 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Vamdrup

I Sydjylland kan man finde en lille by med 4924 indbyggereved navn Vamdrup. Byen ligger i Kolding Kommune, som tilhører Region Sydddanmark. Den lille stationsbys beliggenhed er en af de helt store fordele ved at anskaffe sig en ledig lejlighed eller lejebolig i Vamdrup. Byen er ikke langt fra Kolding, Vejen og der er hurtig tilkobling til Vejle, så mulighederne for både shopping og kultur er mange. Vamdrup er et sikkert valg for dig, som godt kan lide et godt lokalsamfund udenfor storbyens stress. Du kan læse mere om hvorfor et hus til leje eller en lejebolig kan være hjemme for din næste drømmebolig. 

Plant dine rødder i Vamdrup 

Skulle du flytte til Vamdrup er der rig mulighed for at blive boende i lang tid. I Kolding Kommune er fyldt med folkeskoler, som er fordelt rundt i kommunens byer. I alt er der 21 folkeskoler, hvori en af disse er placeret i Vamdrup. Vamdrup Skole er opdelt i to, en øst- og en vest afdeling. Øst afdelingen er for 0. klasse -  3. klasse og vest afdelingen er for 4. til 9. klasse. 

 

Når ungerne er færdig i folkeskolen har Kolding Kommune flere tilbud. Her kan børnene blandt andet søge ind på en af de tre forskellige 10. klasser, som kommunen tilbyder eller de kan søge videre på en flere ungdomsuddannelser. IBC, Brændkjærskolen og Hansenberg er de tre tiende klasse tilbud, som Kolding Kommune tilbyder, som du kan læse mere om her. Derudover har Kolding Kommune to forskellige gymnasier, Kolding Gymnasium og Munkensdams Gymnasium, som tilbyder både STX og HF.  

 

Kommunen har også flere videregående uddannelser til rådighed, og du kan læse på blandt andet Designskolen Kolding, Erhvervsakademi Kolding eller University College Syddanmark. Derudover kan du tilgå dig utrolig mange videregående uddannelser på Syddansk Universitet, som også ligger i Region Syddanmark. 

Stationsby med muligheder 

Lille Vamdrup har et stort trafiknetværk, hvor du kan tilkoble dig mange byer via den lokale station eller køre op og ned af motorvej E45, for at tilgå mange af de østligt beliggende byer i Jylland. Vamdrup placering lige op af Kolding giver dig mange kulturelle muligheder, samt et attraktivt shoppingområde. Med kun 20 minutters kørsel fra Vamdrup kan du komme ind i Kolding midtby, som har næsten alt hvad hjertet kan begære. 

 

Samtidig kan du med E45, hvorvidt du kører syd eller nord på, tilkoble dig Aabenraa og Vejle. Aabenraa er en stor shoppingby, og der er rigt mulighed for at opleve den sønderjyske charme. Samtidig kan du i Vejle besøge det hyggelige havneliv, samt opleve gågaden som er fuld af liv og shopping. Derudover har Vejle blandt andet en Sportshøjskole, skulle du ikke være helt klar på livet som videregående studerende. 

Lokalsamfundet opbygget af foreninger

I Kolding Kommune bliver der gjort meget ud af at passe på de mange lokalsamfund. Der oprettes og udvikles hele tiden nye foreninger, som skal styrke båndet mellem de små byer og give dig den bedst mulige oplevelse af at bo i kommunen. Du kan læse mere om Kolding Kommunes foreninger her.

Find en lejebolig i Vamdrup 

Ønsker du en lejebolig i Vamdrup, så hold øje med vores hjemmeside som hele tiden opdateres med nye ledige lejligheder og lejeboliger i Vamdrup. Brug søgemaskinen til at finde lige netop den lejebolig, som du søger. 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)