Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 2 lejeboliger
2 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
2 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Klarup - se alle ledige lejeboliger i Klarup her

Moderne 5-værelses rækkehus i Klarup
Klarup
Areal
118 m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
8.995 kr/md
Se bolig
Studiebolig i Aalborg, Klarup udlejes - 2.392 kr./måned
Aalborg, Klarup
Areal
29 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
2.392 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Klarup

Klarup er en lille by i det nordjyske landskab, hvis nordlige side grænser op til Limfjorden. Byen har 4733 indbyggere, og hører til Aalborg Kommune i Region Nordjylland. Byen har en tæt placering på Aalborg, og der er derfor en del muligheder arbejds- og shopping mæssigt, men stadig langt nok fra, at du kan slappe af udenfor storbyens stressende hverdag. Aalborg Kommune gør meget for at Klarup konstant er i udvikling, hvilket giver en spændende hverdag skulle du beslutte dig for at finde en ledig lejlighed eller et hus til leje i Klarup. Du kan læse mere om hvorfor Klarup kan være din næste bolig destination. 

Beliggenhed tæt på Aalborg 

Klarup har en oplagt placering for pendlere, studerende og folk med arbejde i Aalborg. Byen ligger bare 11 kilometer fra Aalborg Centrum, så du kan hurtigt og nemt komme på arbejde, skulle du arbejde i byen. Derudover er Aalborg universitet endnu tættere på, og du skal kun trave 5 kilometer på din cykel for at nå fra Klarup til universitetet. Dette gør Klarup til en oplagt by for studerende, da der ikke er langt til universitetet, men stadig langt nok til at huslejepriserne på lejlighederne falder i forhold til lejeboligerne helt inde omkring universitetet. 

Dertil har Klarup en jernbane og flere busruter, som kører ind til byen, så skulle det nådesløse danske vejr ikke være til en cykeltur på job eller i skole, så kan du pendle til og fra Klarup. 

En by i udvikling 

Aalborg Kommune gør meget for at byerne omkring Aalborg fortsætter med at udvikle sig. I 2016 kom en ny kommuneplan for Aalborg Kommune med nye tiltag for Klarup. Indenfor de næste år skal Klarup have udvidet det størrelse med 410 nye boliger, så der kan komme flere beboere til og få skabt et endnu større og bedre lokalsamfund. Samtidig skal byens bymidte udvides, og der skal være opdeling på handelsknudepunktet inde i midten af byen og aktivitets knudepunktet, for på den måde at skabe større opdeling og videre øge effektivitet. Du kan læse mere om Aalborg Kommunes planer for Klarup i kommuneplanen her.

Stærkt lokalsamfund med godt foreningsliv

Mindre byer som Klarup lever på et godt lokalsamfund opbygget af frivillige ildsjæle, som brænder for deres by og de borgere, som lever i den. I Klarup er der mulighed for både alt slags sport i den lokale sportsforening, Romdrup-Klarup Gymnastik Forening. Samtidig tilbyder Aalborg Kommune en lang række tiltag og foreninger rundt omkring i kommunen, som du kan benytte dig af. Du kan læse om de mange foreninger og tiltag i Aalborg Kommune her.

Find en lejebolig i Klarup 

Hvis du har besluttet dig for at du skal finde dig en ledig lejlighed, studiebolig eller et hus til leje i Nordjyske Klarup, så husk at hold øje på vores hjemmeside, hvor der hele tiden opdateres med nye lejligheder både i Klarup, men også i hele landet. Du kan bruge søgemaskinen til at indsnævre din lejebolig søgning, så du slipper for at bruge tid på boliger som du ikke er interesseret i.  

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)