Ofte stillede spørgsmål

Tag et kig på videovejledningerne herunder, for at få svar på vores kunders oftest stillede spørgsmål

Hvordan opretter jeg en bruger på Findboliger.dk?

Med en profil hos Findboliger.dk, vil du få adgang til over 8.000 ledige lejeboliger landet over, samt kontaktoplysninger til alle udlejere. Klik på videoen for at se hvordan du opretter dig.

Hvordan opretter jeg en boligagent?

Ved at oprette en boligagent, øger du dine chancer for at finde en ny bolig, der opfylder alle dine ønsker. Ved at indtaste dine specifikationer for den ønskede lejebolig, får du tilsendt en mail hver gang en bolig bliver oprettet på Findboliger.dk.

Hvordan bruger jeg filtreringsværktøjet?

Filtreringsværktøjet hjælper dig med boligsøgningen, da du får mulighed for, at filtrere de boliger der bliver vist, baseret på dine ønsker i forhold til husleje, antal værelser, beliggenhed og boligtype.

Hvordan anmelder jeg en boligannonce?

Ved at anmelde en boligannonce hjælper du både dig selv, de andre kunder og os. Anmeldelse af en boligannonce kunne eksempelvis ske på baggrund af mistanke omkring en falsk boligannonce, en annonce med tydelige fejl i beskrivelse/pris, fejl i kontaktoplysninger af udlejer mm. Vi anbefaler og påskønner samarbejde med vores kunder, så vi kan få rettet umiddelbare fejl på siden, og dermed levere den bedst mulige service for jer.

Hvordan afmelder jeg mit abonnement?

Ved at afmelde dit abonnement hos Findboliger.dk, fraskriver du dig mulighederne for at få adgang til vores boligannoncer samt udlejernes kontaktoplysninger. I videoen nedenfor, kan du se hvordan du opsiger dit abonnement. Vær opmærksom på, at du får tilsendt en mail med bekræftelse - denne er dit bevis for din afmelding.

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)