Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 2 lejeboliger
2 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
2 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Videbæk - se alle ledige lejeboliger i Videbæk her

Studiebolig i Spjald udlejes - 2.212 kr./måned
Spjald
Areal
31 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
2.212 kr/md
Se bolig
Svanevej 32 1. th.
Videbæk
Areal
99 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
5.635 kr/md
Se bolig

I dag er det blevet utrolig populært for mange danskere at flytte til de mindre byer i stedet for de helt store. Det gælder studerende såvel som børnefamilien. Der er mange grunde til, at der er begyndt at blive sådan. For det første er det betydeligt billigere at bo i de mindre byer, det er mere trygt og roligt, og så er der ved at være fyldt godt op inde i de store danske byer som Århus og København. Leder du også efter en mindre by, hvor du kan slå dig ned? Så er der en god chance for, at Videbæk er stedet for dig.

Hvad er Videbæk for en by?

Det er i Vestjylland, at du finder byen Videbæk. Byen har lige omkring 4.300 indbyggere, og det er derfor en af de mindre byer, hvor du finder en god balance mellem livlige og rolige rammer. I Videbæk kan du trygt lade dine børn bevæge sig omkring - netop fordi byen ikke er større, og derfor ikke indeholder de samme farer som i storbyen. Videbæk har en god placering i forhold til at byer - også lidt større byer. Du har fra byen kun 20 kilometer til Skjern, 24 til Herning og 25 til Ringkøbing. Det tager derfor ikke langt tid at komme på arbejde eller på studie i de større byer, selvom du er bosat i Videbæk.

Det er betydeligt billiger at bo i Videbæk end i de større byer. Derfor kan det være en fordel at finde en studiebolig her, selvom du studerer et andet sted. I byen finder du også gode muligheder for hus til leje og lejlighed til leje. 

Muligheder for store og små

Selvom Videbæk er en mindre by, er der her god mulighed for at få passet dine børn og sende dem i skole, uden at du behøver at køre dem hver dag. Derfor er Videbæk også den perfekte by for børnefamilien at slå sig ned i. 

Hvis du er glad for at dyrke motion, eller hvis din partner eller dine børn er det, så er du kommet til den rigtige by. Her i byen finder du nemlig både idrætshal, boldbaner, svømmehal, bowling og fitness. Du kommer derfor ikke til at mangle muligheden for motion og underholdning i byen.

God balance mellem by og natur

Hvis du er glad for naturen, og prioriterer dette, når du leder efter en bolig, er Videbæk helt sikkert byen for dig. Videbæk er nemlig omgivet af skøn natur, der giver dig og dine børn muligheden for at lege og motionere, samt udforske det rige plante- og dyreliv. Lige om hjørnet er Jyllands Park Zoo at finde, hvilket er til glæde for store som små.

Videbæk er en by, hvor der er en god balance mellem natur og by. Selvom der er masser af skøn natur, er der også gode shopping og indkøbsmuligheder. Du behøver derfor ikke at skulle køre langt for at klare de ugentlige indkøb eller købe fødselsdagsgaven.

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)