Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 9 lejeboliger
9 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
9 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Rudkøbing - se alle ledige lejeboliger i Rudkøbing her

Østergade 54, 1.sal, 5900 Rudkøbing
Rudkøbing
Areal
120 m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
5.795 kr/md
Se bolig
Ørstedsgade 9, 2.sal, 5900 Rudkøbing
Rudkøbing
Areal
89 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
4.995 kr/md
Se bolig
Charmerende byhus midt i centrum.
Grønnegade 10 , 5900 Rudkøbing
Areal
105 m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
6.800 kr/md
Se bolig
Vinkældergade 4, 1.sal, 5900 Rudkøbing
Rudkøbing
Areal
98 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
5.495 kr/md
Se bolig
Havnegade 22, 1. sal, 5900 Rudkøbing
Rudkøbing
Areal
95 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
4.995 kr/md
Se bolig
Støbergården 16, 5900, Rudkøbing
Rudkøbing
Areal
99 m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
6.891 kr/md
Se bolig
Ramsherred 11, 1.tv., 5900 Rudkøbing
Rudkøbing
Areal
90 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
5.495 kr/md
Se bolig
Nørrebro 197, st., 5900 Rudkøbing
Rudkøbing
Areal
108 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
5.895 kr/md
Se bolig
Vævergyden 7, Lindelse, 5900 Rudkøbing
Rudkøbing
Areal
70 m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
3.675 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Rudkøbing

Rudkøbing er en by på øen Langeland, og er en del af Langeland Kommune som hører til Region Syddanmark. Byen er Langelands største og har et indbyggertal på 4630. Overvejer du et nyt sted at bo, så kan en ledig lejlighed eller en ledig lejebolig i Rudkøbing være din næste destination. Rudkøbing er oplagt for dig som elsker den danske natur, og sætter stor pris på strand og hav. Samtidig er området godt placeret i forhold til både job og shopping på fyn. Du kan læse nedenfor hvorfor en lejebolig i Rudkøbing kan blive dit næste hjem. 

Idyllisk natur på Langeland 

Med en lejebolig i Rudkøbing får du mulighed for at opleve noget af Danmarks smukkeste natur på en af Danmarks hyggeligste øer. Langeland har en 140 kilometer lang kystlinje, og øen har anlagt flere steder, hvor du kan hygge dig med familien. I Bagenkop er der rig mulighed for at opleve lystbådehavnen, samt dens smukke sandstrand og er der en fisker gemt i dig, så kan Bagenkop tilfredsstille alle dine krav. Samtidig er der i en sideliggende by til Rudkøbing en campingplads, som er med til at give liv til hele Langeland i sommerperioden. 

Rudkøbing bymidte er i udvikling 

Rudkøbing er en lille by i udvikling, og har på det seneste forsøgt at udvikle dens bymidte for at fastholde et godt handelsmiljø og gøre det mere attraktiv for byen beboere at handle og hygge sig i Rudkøbing bymidte. Byen er dog ikke gået på kompromis med dens klassiske stil, som på trods af renoveringer har fastholdt dens brosten, som giver et autentisk og hyggeligt look i byen. 

 

Langeland Kommune har modtaget 14,7 millioner kroner til udvidelse og fornyelse af Rudkøbing Midte. Pengene skal blandt andet gå til at udrydde tomme butikker, få et nyt bystræde, samt forbedre stiforbindelser mellem byen og havnen. 

Lokalsamfund med stort L 

Når man flytter til et lille samfund som Rudkøbing og Langeland, så er det vigtigt med et stærkt lokalsamfund. Langeland har en lang række sportsforeninger og lystfiskerforeninger, som er med til at samle øens borgere og styrke lokalsamfundet. Bagenkop-, Nordlangelands- og Tranekær-Tullebølle Idrætsforening er tre af Langelands sportsforeninger, som udbyder et bredt udvalg af sports. 


Samtidig støtter hele Langeland hvert år op omkring øens lokale festival - Langelands Festivalen. Festivalen er populær hos familier og unge efterskoleelever, som sætter pris på camping hygge og danskpræget musik. Når festivalen starter sprudler Langelands byliv, og rigtig mange lokale deltager i arrangementet. 

Find en lejebolig i Rudkøbing på Langeland

Så hvis du er på udkig efter en lejebolig i Rudkøbing på Langeland, så skal du huske at holde dig opdateret på vores hjemmeside, hvor der hele tiden opdateres med nye ledige lejligheder og lejeboliger. Rudkøbings huslejepriser er lavere end på blandt andet Fyn, som du nemt kan tilgå fra Rudkøbing via Svendborg Motorvej 9, som kan tage dig til Svendborg på under 20 minutter fra Rudkøbing og tage dig til Odense indenfor kort tid, hvis du ønsker dette. 


Brug søgemaskinen på vores hjemmeside, så du kan indsnævre din søgning og kun se de lejeboliger, som du er interesseret i. 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)