Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 2 lejeboliger
2 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
2 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Skælskør - se alle ledige lejeboliger i Skælskør her

4261 2 vær. lejlighed, 65 m2, Bygaden 34
Dalmose
Areal
65 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
4.000 kr/md
Se bolig
Lækker 1. sals bolig på Vestsjælland
Helt ny
Boeslunde
Areal
45 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
4.800 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Skælskør

Skælskør er en lille by i sydvestsjælland og tilhører Slagelse Kommune som er en del af Region Sjælland. Byen er med den kun 6470 indbyggereoplagt for dig som er på udkig efter en ledig lejlighed eller et hus til leje i et hyggeligt lille område med et stærkt lokalsamfund. Med en lejebolig i Skælskør har du mulighed for at opleve dansk natur, når det er bedst, og samtidig ikke have langt til større byer og kultur. Skælskør er placering på Sjælland gør at du aldrig rigtig er langt væk fra noget, hvor Slagelse og lillebæltsbroen, som kan tage dig til Nyborg og Odense, ikke er længere end en kort køretur væk. Der er mange grund til at holde øje med lejeboliger og ledige lejligheder i Skælskør området, og nedenfor kan du læse mere om hvorfor. 

Dansk natur og kystlinje 

Skælskør by ligger helt op af den sydvestsjællandske kystlinje, og byder derfor på natur og havområder som få andre steder i Danmark. Byen har gjort en dyd ud af at leve op til naturens smukke potentiale og har derfor anlagt flere vandrestier og marguerit-ruter, som går gennem byens land- og havområder - blandt andet Kvalitets Sti Kobæk. Derudover har byen tre tilhørende øer; Agersø by, Omø og Glænø, som er oplagte at tage ud og besøge og bruge deres badestrande til sommerhygge. 

Sport og foreningsliv 

En af de ting, som mange ofte efterspørger når de flytter til en ny by, er et godt foreningsliv. I Skælskør by tages du godt imod, og du får muligheden for at være frivillig i en lang række forskellige foreninger. Byen har en mangfoldig vifte af foreninger som strækker sig lige fra amatørteater, Spejderforeninger og Gospelkor. På samme vis udnytter Skælskør deres kystlinje, og tilbyder flere sejlsports muligheder, men hvis du er mere til at være på land, så har byen en adskillige idrætsforeninger. Du kan læse mere om byens foreningsliv og dets udvalg her.

Erhvervslivet i Slagelse Kommune 

Når du erhverver dig i en lejebolig eller et hus til leje, så skal man kunne betale huslejen. Skælskør by har et rigt erhvervsliv, hvor flere store virksomheder har deres produktion. Både Bähncke og Harboe Bryggeri producerer deres produkter i Skælskør. Derudover er Skælskør kort tids kørsel væk fra større byer, såsom Slagelse og Næstved, hvilket gør at der er et utal af arbejdspladser for dig at vælge imellem, hvis du beslutter dig for en lejebolig i Skælskør. 

Find en lejebolig i Skælskør

Hvis du er interesseret i en ledig lejlighed eller en lejebolig i Skælskør, så hold øje med vores hjemmeside for opdateringer på boligfronten. Du kan med vores søgemaskine finde præcis den bolig, som du går og drømmer om. Du skal bare indtaste dine præferencer i felterne, hvor du kan indsnævre din søgning i alt fra boligtype, størrelse, prisklasse og lokation. Dette gør at du ikke behøver at tage højde for en masse lejeboliger, som du ikke er interesseret i.

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)