Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 8 lejeboliger
8 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
8 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Ringe - se alle ledige lejeboliger i Ringe her

Nyopførte boliger på Engvangen
Engvangen, Ringe
Areal
95 m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
8.725 kr/md
Se bolig
Jernbanegade 20, 2.sal, 5750 Ringe
Ringe
Areal
75 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
4.995 kr/md
Se bolig
6 værelses lys lejlighed midt i Ringe by
Jernbanegade 14, 5750 Ringe
Areal
166 m2
Værelser
6 værelser
Type
Lejlighed
7.865 kr/md
Se bolig
Jernbanegade 8 A, 1. th., 5750 Ringe
Ringe
Areal
112 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
7.695 kr/md
Se bolig
Volstrupvej 10, st.th., 5750 Ringe
Ringe
Areal
58 m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
5.295 kr/md
Se bolig
Langgade 41, Espe, 5750 Ringe
Ringe
Areal
200 m2
Værelser
6 værelser
Type
Lejlighed
7.795 kr/md
Se bolig
Præstevænget 1B, 5854 Gislev
Gislev
Areal
130 m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
5.795 kr/md
Se bolig
Gl. Byvej 46, 1. sal, 5792 Årslev
Helt ny
Årslev
Areal
80 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
4.500 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Ringe

Ringe er en by på Midtfyn med 6.110 indbyggere, beliggende 23 km syd for Odense, 23 km nord for Svendborg og 26 km nordøst for Faaborg. En beliggenhed der altså ligger lige i hjertet af Fyns mange muligheder. Ringe ligger i Region Syddanmarkog hører til Faaborg-Midtfyn Kommune, og er kommunens næststørste by. Med kort afstand til mange af Fyns større byer og med rolige samt naturskønne omgivelser i egen by, er Ringe et attraktivt valg, når du skal på boligjagt. En ledig lejlighed eller lejebolig i Ringe vil være oplagt for dig, der holder af roen udenfor byen, men med mulighed for at dyrke storbyernes mange kulturelle tiltag. Du kan læse mere om nedenfor, hvorfor et hus eller bolig til leje i Ringe kan blive din næste destination.


Kultur og oplevelser i det midtfynske


En hel palette af oplevelser venter dig i det midtfynske, som indbefatter den gamle landsby Brobyværk med Sdr. Broby Vandmølle, Sdr. Broby Kirke, handels- og industribyen Ringe i øst, og det skønne naturområde Tarup-Davinde i nordøst af kommunen.

Ringe er kendetegnet ved at være en handelsby, med et bredt udbud af interessante butikker og mange aktiviteter året rundt. Hver sommer cykler blandt andet Team Rynkeby fra Ringe til Paris til støtte for Børnecancerfonden, og det er en begivenhed der trækker mange tilskuere til.

Ringe Handelsstandsforening, der er en forening der arbejder for at fremme og udvikle et godt og varieret handelsliv i Ringe, er med til at arrangere et hav af aktiviteter i byen. Af de mange forskellige aktiviteter kan blandt andet nævnes torvedag, Open By Night, efterårspas, jule-Shopper, og jule-underholdning deriblandt lysfest. Men den helt store fordel med en lejebolig i Ringe, er dens placering med kun 23 km fra Odense, hvilket gør at du på en og samme tid er langt væk fra storbyens mylder og larm, men stadig tæt nok på til at alle de kulturelle muligheder og de mange butikker er til rådighed med en kort køretur.


Rolige og smukke naturomgivelser


Ringe byder på et hav af smukke naturområder. Med et hus til leje eller en lejlighed i Ringe vil man blandt andet kunne opleve de såkaldte Fynske Alper, bedre kendt som Svanninge Bakker, som er en af de mest markante landskabstyper i Danmark. Fra Lerbjerg, der er Fyns fjerde højeste punkt på 126 meter, kan man betragte store dele af det Sydfynske øhav og i klart vejr se helt til Odense.


Find en lejebolig i Ringe


Alt det ovenstående kan du altså få, hvis du beslutter du dig for at få et hus til leje eller en lejebolig i Ringe. Samtidig kan du være heldig at spare penge hver måned, da Ringe ikke er placeret inde i Odense by, og derved får du meget mere lejebolig for pengene. Du kan se mere inde på vores hjemmeside, hvor du kan bruge vores søgemaskine til at finde lige netop den ledige lejlighed eller lejebolig, som du ønsker dig. Husk at tjekke siden løbende, så du ikke misser din næste drømme lejebolig. 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)