Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 7 lejeboliger
7 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
7 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Vildbjerg - se alle ledige lejeboliger i Vildbjerg her

Skolevænget 5 2. th.
Vildbjerg
Areal
78 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
6.348 kr/md
Se bolig
Studiebolig i Herning, Vildbjerg udlejes - 1.444 kr./måned
Herning, Vildbjerg
Areal
28 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
1.444 kr/md
Se bolig
Studiebolig i Herning, Aulum udlejes - 1.741 kr./måned
Herning, Aulum
Areal
29 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
1.741 kr/md
Se bolig
Jyllandsgade 2B , 7480 Vildbjerg
Vildbjerg
Areal
65 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
3.700 kr/md
Se bolig
Nørregade 2, 2. th. , 7480 Vildbjerg
Vildbjerg
Areal
70 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
4.500 kr/md
Se bolig
Jyllandsgade 2A st., 7480 Vildbjerg
Vildbjerg
Areal
115 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
5.500 kr/md
Se bolig
Bredgade 36, kl. , 7480 Vildbjerg
Vildbjerg
Areal
58 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
3.700 kr/md
Se bolig

I Vestjylland finder du en lille by med bemærkelsesværdigt meget liv og aktivitet for dens størrelse. Vildbjerg er del af Herning kommune og er en lille by med cirka 4000 indbyggere. Men det betyder ikke, at byens borgere ikke værner om byen og sørger for, at der er liv i gaderne. Drømmer du om at bo i en by, hvor der er masser at lave i fritiden, er Vildbjerg det sted, du skal til. Vildbjerg er kendt for sine mange forskellige foreninger, der giver byen et højt aktivitetsniveau.

Levende by med fart på

Som navnet lægger op til, er Vildbjerg en by med gang i. Du finder ofte masser arrangementer rundt omkring i byen, der især er kendt for sin årlige ungdomsfodboldturnering, Vildbjerg Cup. Byen har gode forhold til turneringen med hele 30 fodboldbaner, hvilket afspejler byens engagement og energi. Det er uden tvivl den aktive livsstil, der fylder i Vildbjerg, og på Vildbjerg sports- og kulturcenter finder du blandt andet både en svømmehal, en sportshal, et stort fitnesscenter og konferencelokaler. Er du til sport og elsker du at være aktiv, er Vildbjerg derfor det rigtige sted for dig med mange lokale muligheder for at dyrke forskellige fritidsinteresser.

Udover en dagplejeordning, flere vuggestuer, en moderne skole og SFO, byder Vildbjerg desuden også på en ungdomsklub, hvor byens unge kan hygge sig i hinandens selskab. Mange børnefamilier vælger netop byen på grund af størrelsen, der giver trygge rammer samt byens liv, der giver god mulighed for at skabe et godt netværk. Mange voksne arbejder eksempelvis frivilligt under Vildbjerg Cup, hvor de dyrker deres bekendtskaber og skaber nye.

Gode forbindelser til større byer

Vildbjerg er satellitby til Herning og Holstebro, hvor mange af byens borgere arbejder, og de unge kan studere. Der er gode forbindelser til begge byer, mens Herning ligger tættest på med blot 15 kilometers afstand fra Vildbjerg. Du kan derfor hurtigt køre en tur i Herningcentret, tage i Løvbakke Dyre eller gå en tur i Birk Centerpark, hvis aktiviteterne i Vildbjerg en dag ikke falder i din smag. I oktober skal du dog overveje at sætte en dag af til at handle lokalt, når Vildbjergs årlige oktobermesse sætter ind. På messen finder du en lang række forskellige boder, der præsenterer lokale og nærliggende virksomheder. Messen er et godt eksempel på, hvordan der tages initiativ til at dyrke og vedligeholde byens sociale og erhvervsmæssige liv, hvilket både styrker det lokale og hjælper iværksætterne.

Bo trygt i Vildbjerg

Ønsker du at finde en by, der skaber de perfekte rammer for en aktiv, social og tryg hverdag, og hvor du hilser på naboerne? Vildbjerg er en aktiv og social by, hvor byens borgere nyder at deltage i de lokale arrangementer og indgå i et fællesskab med hinanden omkring byen. Du kan lige nu finde ledige lejeboliger i Vildbjerg, uanset om du er på jagt efter en studiebolig, en lejlighed eller et hus. Her kommer du ikke til at kede dig.

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)