Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 14 lejeboliger
14 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
14 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Odder - se alle ledige lejeboliger i Odder her

8300 6 vær. lejlighed, 190 m2, Lundhoffvej 4
Odder
Areal
190 m2
Værelser
6 værelser
Type
Lejlighed
7.200 kr/md
Se bolig
Studiebolig i Aarhus udlejes - 1.750 kr./måned
Aarhus
Areal
30 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
1.750 kr/md
Se bolig
Studiebolig i Aarhus udlejes - 3.056 kr./måned
Aarhus
Areal
32 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
3.056 kr/md
Se bolig
1 værelses lejlighed
Malling
Areal
30 m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
1.979 kr/md
Se bolig
Studiebolig i Aarhus udlejes - 1.769 kr./måned
Aarhus
Areal
30 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
1.769 kr/md
Se bolig
Studiebolig i Aarhus udlejes - 1.834 kr./måned
Aarhus
Areal
30 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
1.834 kr/md
Se bolig
Flyt i nyt og bo huslejefrit i 3 måneder
Malling
Areal
116 m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
10.634 kr/md
Se bolig
Bredgade 43, st. , 8340 Malling
Malling
Areal
125 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
9.000 kr/md
Se bolig
Studiebolig i Aarhus udlejes - 2.080 kr./måned
Aarhus
Areal
25 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
2.080 kr/md
Se bolig
Studiebolig i Aarhus udlejes - 3.947 kr./måned
Aarhus
Areal
44 m2
Værelser
2 værelser
Type
Studiebolig
3.947 kr/md
Se bolig
Studiebolig i Aarhus udlejes - 2.129 kr./måned
Aarhus
Areal
31 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
2.129 kr/md
Se bolig
8350 villa, 3 vær., Husrækken
Hundslund
Areal
130 m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
8.000 kr/md
Se bolig
Hus på land ejendom udlejes
Bilsbækvej 210, 8350 Hundslund
Areal
180 m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
8.100 kr/md
Se bolig
181 m² villa | Mårslet
Mårslet
Areal
181 m2
Værelser
6 værelser
Type
Hus
14.690 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Odder

Odder er en hyggelig stationsby beliggende i Østjylland. Byen er en del af Odder Kommune i Region Midtjylland. I 2019 er Odder hjemby for knap 12.300 indbyggere, hvilket er svarende til omtrent halvdelen af det samlede indbyggertal i kommunen. Hvis du vælger at bosætte dig i en lejebolig i Odder, vil du opleve en selvstændig by, der fungerer som en lille forsmag på Aarhus. Byen er tæt beliggende på flere større byer. Indenfor en rækkevidde på 21 kilometer mod nord finder du Aarhus, 19 kilometer mod nordvest finder du Skanderborg og 21 kilometer mod sydvest, vil du kunne opleve bylivet i Horsens. Noget helt særligt ved Odder er, at byen sammen med fem andre hævder at være Danmarks geografiske centrum. 

Mange muligheder inden for kort afstand 

Selvom Odder ikke er en storby, tilbyder byen mere eller mindre alt, hvad du har behov for indenfor en overkommelig rækkevidde fra din lejebolig. Med både Aarhus, Horsens og Skanderborg lige i nærheden, kan du opleve et aktivt byliv, finde et stort udbud af jobmuligheder, forskellige uddannelsesinstitutioner og meget mere. 

Byen er omkranset af skøn natur og ligger ikke mange kilometer fra havet, der kan nydes såvel sommer og forår som efterår og vinter. Ikke særlig langt fra byen ligger Saksild strand, der er kendt for dens meget populære badestrand, hvor en forfriskende dukkert kan nydes hele året. I naturen er der god mulighed for fordybning og gode oplevelser sammen med dine venner og familie. Er du mere til det kulturoplevelser, er dette også noget byen rummer. I byen vil du hurtigt blive en del af et aktivt fællesskab, hvor der er rig mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter. Med et hus til leje i Odder vil du opleve, at det ikke kræver en større udflugt at blive beriget med oplevelser. 

Gode transportmuligheder 

Selvom byen har stort set alt, hvad du behøver, kan det ind imellem være tiltrængt at se noget andet. Hvis du bosætter dig i en lejebolig i Odder, vil du opnå gode transportmuligheder til og fra byen. Du kan derfor nemt komme frem til din gøremål, der strækker sig uden for byens grænser. Byen er en gammel stationsby. Med Aarhus Letbane kan du nemt og hurtigt komme fra byen og til centrum af Aarhus. Desuden findes der et større udbud af busforbindelser, der tager dig til de omkringliggende byer. 

Har du bil til rådighed, vil du i løbet af blot 30 minutter være i centrum af Skanderborg, Horsens eller Aarhus. Disse tre byer tilbyder alle muligheder for shopping, ungdoms og videregående uddannelse, job og kulturoplevelser. Med en lejebolig i Odder vil du være bosat i trygge rammer, men med rig mulighed for at komme til og fra dine øvrige gøremål udenbys. 

Selvom det kan være tillokkende at bo i en af de større byer, er der fordele ved at bo i Odder. Med en lejebolig i Odder vil du komme til at bo markant billigere, end i en lejebolig i Aarhus. Desuden er der ikke i ligeså høj grad rift om ledige lejligheder eller et hus til leje. 

 

Fra folkeskole til ungdomsuddannelse i Odder

Når du bosætter dig i en lejebolig i Odder, vil du være tæt på mange forskellige uddannelsesinstitutioner. Det gælder såvel folkeskoler som ungdomsuddannelser. Hvis du har børn, der skal starte i skole, tilbyder byen hele fem skoler, hvoraf to af skolerne er private, og de øvrige tre er kommuneskole. Hvis du derimod har ældre børn, der er skal videre fra folkeskolen og i gymnasiet, har Odder sit eget almene gymnasium. Hvis det ikke er drømmen, findes Skanderborg-Odder Center for Uddannelse, der tilbyder både HF, HHX og HTX. Odder kan med fordel være en by, du kan bosætte dig i, hvis du er studerende eller har planer om at påbegynde en uddannelse, da der er mange muligheder indenfor en overkommelig afstand, også hvis ikke du råder over en bil. Odder er derfor både oplagt for dig, der skal studere eller for dig, der har børn, som skal i folkeskole eller gå på en ungdomsuddannelse tæt på jeres lejebolig. 

Fritidsaktiviteter i Odder 

Odder er er en by, der rummer alle. Særligt er byen for dig, der i en eller anden grad interesserer sig for sport og ønsker at bruge en del af din fritid på det. Med et godt foreningsliver der rig mulighed for, at du kan finde en sportsgren, der passer ind i din interesse og dit temperament. I Odder går en stor del af byens borgere til sport, derfor giver foreningslivet dig i høj grad mulighed for at skabe en god omgangskreds og nye venskaber. I Odder kan du med ro i sindet sende dine børn afsted til diverse fritidsaktiviteter i en af byens foreninger. 

Find lejebolig i Odder 

I Odder er der rig mulighed for at finde en lejebolig, der efterkommer dine behov, hvad end din drøm er et hus til leje eller en af de mange ledige lejligheder. Mens familierne typisk søger et hus til leje, er de studerende på jagt efter en ledig lejlighed. Fælles for begge parter er, at de forholdsvis billige priser er trækplaster. 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)