Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 1 lejeboliger
1 lejebolig fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
1 lejebolig fundet på denne søgning

Lejeboliger Bjerringbro - se alle ledige lejeboliger i Bjerringbro her

Tjele
Areal
109 m2
Værelser
4 værelser
Type
Rækkehus
6.495 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Bjerringbro

Står du og søger nye udfordringer og derfor mangler et sted at bo? Ønsker du at flytte til det midtjyske, hvor der er mulighed for at tilkoble dig det meste af Jylland uden at skulle køre for langt? Så kan det være en lejebolig i Bjerringbro er noget for dig. Bjerringbro er en lille by i Midtjylland på lige omkring 8000 indbyggere, som ligger i Viborg Kommune. Den mindre midtjyske by er en oplagt mulighed for dig, som ønsker en lejebolig eller en ledig lejlighed i midten af Jylland, hvor mulighederne er uendelige. Du kan læse mere om hvorfor lige netop Bjerringbro kan være noget for dig nedenfor. 

Undgå storbyens oppustede priser 

En af de helt store fordele ved at finde en lejebolig i Bjerringbro, er dens lavere priser i forhold til de større byer. De ledige lejligheder og lejeboliger i Bjerringbro har ikke samme store efterspørgsel som i Aarhus og Aalborg, hvilket gør at prisen falder. Derfor kan du i Bjerringbro finde en lejebolig, som passer dine behov, uden at skulle betale overpris hver måned for den. Du kan på vores hjemmeside bruge søgemaskinen til at indsnævre din boligsøgning og derfor kun se, de boliger som du er interesseret i. 

Smuk natur og central placering i det midtjyske

I Bjerringbro er der plads til at udfolde sig i skøn midtjysk natur. Byen har nemlig fornøjelsen af at have Gudenåen løbende igennem sig. Dette skaber en masse muligheder for at fiske, cykle og vandre langs den smukke å. Dertil placerer Bjerringbro sig i toppen af Tange Sø, som er en 1.790 kvadratkilometer stor sø med mulighed for både at bade i og sejle på. Dertil er området omkring søen oplagt til picnicture med mere. 

Derudover er en af de store fordele ved at erhverve sig en lejebolig i Bjerringbro er byens placerings i forhold til firkløveren: Viborg, Silkeborg, Randers og Aarhus. Byen er kun 24 kilometer væk fra Viborg, 29 kilometer fra Silkeborg, 30 fra Randers og 50 fra Aarhus. Dette giver dig med en bosættelse i en ledig lejlighed eller lejebolig i Bjerringbro uendelige muligheder for at opleve nogle af Jyllands bedste shoppingmuligheder i Silkeborg og Aarhus,