Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 8 lejeboliger
8 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
8 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Helsinge - se alle ledige lejeboliger i Helsinge her

Stor familievenlig bolig i Gribskov
Egedalen 10, Region Hovedstaden
Areal
300 m2
Værelser
7 værelser
Type
Hus
12.000 kr/md
Se bolig
Værelse til leje
Helsinge
Areal
14 m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
3.600 kr/md
Se bolig
Studiebolig i Aalborg udlejes - 2.328 kr./måned
Aalborg
Areal
35 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
2.328 kr/md
Se bolig
3400 værelse, 16 kvm, 2 mdr forudbetalt leje
Hillerød
Areal
16 m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
3.800 kr/md
Se bolig
Studiebolig i Fredensborg udlejes - 2.060 kr./måned
Fredensborg
Areal
10 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
2.060 kr/md
Se bolig
130 m² (180 etage m²) villa | Tisvildeleje
Tisvildeleje
Areal
130 m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
20.000 kr/md
Se bolig
3230 værelse, 14 kvm, 1 mdr forudbetalt leje
Græsted
Areal
14 m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
3.000 kr/md
Se bolig
3210 værelse, 9 kvm, 3 mdr forudbetalt leje
Vejby
Areal
9 m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
3.000 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Helsinge

Der er mange fordele ved at bosætte sig i den nordsjællandske købstad og stationsby Helsinge: Gode transportmuligheder ud til resten af Region Hovedstaden, idyllisk natur, tæt på ferieparadiser og gode indkøbsmuligheder. Samtidig får du huse og lejligheder til attraktive priser sammenlignet med en bolig i København eksempelvis. Og du finder nemt det du søger, da vores søgeværktøj på hjemmesiden hjælper dig med at tilpasse udvalget af boliger til dine ønsker og krav. Er du på udkig efter en lejebolig, kan du derfor roligt læse videre herunder, hvor vi giver dig nogle bud på, hvorfor Helsinge er oplagt som din næste boligdestination. 

En moderne handelsby i Nordsjælland

Med sine godt 8.000 indbyggere og centrale placering udgør Helsinge hovedsædet for Gribskov Kommune, som er en del af Region Hovedstaden. Samtidig er det den sidste store by med handelsmuligheder for de mange turister og sommerhusbeboere, der hvert år gæster sommerbyerne Tisvildeleje, Liseleje og Rågeleje nord for. Helsinge har derfor alt hvad det kræver af indkøb både store landsdækkende kæder og supermarkeder men også specialforretninger og spisesteder. Og så er Helsinge en by, hvor der i årets løb afholdes et væld af arrangementer lige fra stand-up til koncerter. Generelt er byen præget af handlekraftige borgere, der får tingene til at ske og sørger for at holde liv i byen med kulturelle events, torvedage og særarrangementer - også uden for turistsæsonen. 

Midt i naturen - tæt på storbyen

En af de helt store fordele ved at bo i Helsinge, er den smukke omkringliggende natur, som indbyder til alt fra idylliske cykelture og lange dage ved stranden til gåture ved sø og skov. Samtidig har du byer som Hillerød, Helsingør og København inden for rækkevidde, hvor mange hver dag pendler til og fra i forbindelse med arbejde. Eksempelvis kan du nå hovedstaden på cirka 40 minutter i bil. Fra Helsinge afgår da der også både tog og busser flere gange i timen ud til resten af Nordsjælland, så det er også let at komme til og fra Helsinge med offentlig transport. For eksempel kan du tage lokaltoget og være i Hillerød på tyve minutter, og derfra kan du tage S-tog videre mod København. 

Et trygt sted med aktiviteter for hele familien

Når du er på udkig efter en lejebolig, hvad end det er en singlelejlighed eller et stort hus, hvor der er plads til hele familien, er det rart at vide, hvorvidt området har et godt udvalg af aktivitetsmuligheder. Her er Helsinge med på beatet. For ud over at være et trygt sted for børnefamilier at lade ungerne vokse op, så tilbyder byen et væld af aktiviteter for både børn og voksne. Du kan for eksempel prøve kræfter med taekwondo, petanque eller svømning. Derudover kan du i Helsinge vælge mellem forskellige vuggestuer, børnehaver og skoler, samt kan de unge mennesker vælge at fortsætte på byens gymnasium, hvor også landets tidligere statsminister har gået. Fordelen ved at flytte til en by som Helsinge er klart størrelsen, for modsat i storbyen er her bare lidt højere til himlen, mere ro og tid til hinanden i en ellers travl hverdag.

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)