Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 6 lejeboliger
6 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
6 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Jyllinge - se alle ledige lejeboliger i Jyllinge her

189 m² villa | Roskilde
Roskilde
Areal
189 m2
Værelser
6 værelser
Type
Hus
16.500 kr/md
Se bolig
Nyere istandsat 2 værelses i Egedal Centeret
Stenløse
Areal
88 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
10.932 kr/md
Se bolig
Nyere istandsat 2 værelses i Egedal Centeret
Stenløse
Areal
68 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
8.950 kr/md
Se bolig
3650 3 vær. lejlighed, 83 m2, Ørnebjergvej 5E 1
Helt ny
Ølstykke
Areal
83 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
10.600 kr/md
Se bolig
Nordsjælland/ Skenkelsø/gæstehytte
Helt ny
Ølstykke
Areal
17 m2
Værelser
1 værelse
Type
Hus
2.800 kr/md
Se bolig
2630 6 vær. lejlighed, 350 m2, stenlykkevej
Taastrup
Areal
350 m2
Værelser
6 værelser
Type
Lejlighed
25.000 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Jyllinge

Cirka 17 kilometer nord for Roskilde langs fjorden ligger den gamle fiskeriby Jyllinge. Byen er med sine godt 10.000 indbyggere Roskilde Kommunes andenstørste, kun overgået af selve Roskilde. Og her får du ikke blot fjordudsigt og skøn natur - Jyllinge dækker også alle hverdagens behov for indkøb, pasning og meget mere, så du ikke behøver at skulle ud af byen. Så hvad enten du er på udkig efter en lejebolig i form af en lejlighed til dig selv og kæresten, eller har brug for et hus, hvor der er plads til hele familien, så er du havnet det rette sted. Læs videre herunder, og bliv klogere på hvorfor Jyllinge er et godt bud på din næste boligdestination. 

Et aktivt handelsliv

Noget af det der kendetegner Jyllinge er et levende foreningsliv og et aktivt handelsliv med mange forskellige butikker og indkøbsmuligheder at vælge mellem. Byen har nemlig sit eget indkøbscenter, der indeholder alt fra supermarkeder og specialforretninger til restauranter og caféer. Her har du således alle indkøbsmuligheder samlet under ét tag, hvilket er en logistisk fordel, når hverdagen skal hænge sammen med madlavning og fritidsinteresser samtidig med at børnene skal hentes og bringes til og fra daginstitutioner. Det er således sjældent nødvendigt at skulle uden for bygrænsen, medmindre den står på ture for fornøjelsens skyld. Med blot 40 minutters kørsel ind til København, er det for eksempel let at tage en dagstur ind til storbyen eller pendle til og fra job, som mange også vælger at gøre. Du kan selvfølgelig gøre brug af den kollektive trafik, idet der går også forskellige busforbindelser ud til resten af kommunen. Du kan for eksempel være i Roskilde på 30 minutter, hvorfra der går Intercity- samt S-tog ind til København.

Gode faciliteter for børnafamilier 

Når du skal finde din næste lejebolig, er det altid rart at vide, at byen kan tilbyde de fornødne dagtilbud. Her kan Jyllinge med sin mellemstore størrelse tilbyde hele fem vuggestuer, syv forskellige børnehaver samt to skoler, hvor den ene har tilknyttede SFO-tilbud, og hvor børnene har mulighed for at deltage i mange forskellige aktiviteter. Generelt er Jyllinge kendt for at være en sportsby med mange forskellige sports- og fritidsklubber, du kan melde dig ind i. Du kan gå til alt fra fodbold og gymnastik til sejlsport og ridning, og med byens veludbyggede cykelstier er det også sikkert for børn at færdes til og fra foreningslivet. Noget af det som mange af byens børnefamilier - tilflyttere såvel som folk der har boet der i mange år - påpeger som en fordel, er de rolige omgivelser. Her du derfor lade børnene vokse trygt op, samtidig med at der medfølger et godt naboskab i en by som Jyllinge. 

Ud til vandet og med havn

Jyllinge har ikke blot én men hele tre havne at gøre godt med. Således finder du mod syd en stor lystbådehavn, lidt længere oppe ligger den gamle fiskerihavn, mens der i nordenden af byen findes en privatejet lystbådehavn. Det pulserende havneliv giver blandt andet massere af muligheder for lystfiskeri, hvor du kan vælge at melde dig ind i en af områdets forskellige lystfiskerklubber. Her er både nye såvel som erfarne lystfiskere velkomne, hvor klubberne er et godt udgangspunkt for socialt samvær og et samlingssted for ligesindede, hvor du kan tage del i spændende aktiviteter og dele ud af erfaringer. Beliggenheden ud til fjorden gør også Jyllinge til et godt sted for sejlads - mange dyrker for eksempel kano, kajak eller paddleboardsurf. Du kan også tage ud på en længere havkajakrute langs fjorden. Om sommeren kan du også nyde godt at strandarealerne omkring byen, hvor du og familien har mulighed for at bade hele tre steder. 

Tæt på kultur - midt i naturen

Jyllinge gemmer som gammel fiskerlandsby på en spændende kulturhistorie, hvor man på byens gamle havn den dag i dag stadig kan få et glimt af historien. Tidligere havde området også sit eget museum, hvilket siger noget om interessen for byen, der også indebærer en af landets ældste kirker. Jyllinge har også sin egen årlige festival, der løber at stablen i august. Festivalen drives af frivillige og er et gratis kulturtilbud, der byder på aktiviteter og musik for både voksne og børn. Herkan du få et overblik over weekendens fulde program, samt hvilke kunstnere du kan glæde dig til i år. Ud over fjordens maritime muligheder, er Jyllinge også et område med mange skønne naturperler i form af skov- og friluftsområder, der udgør udflugtsmål med mange aktivitetsmuligheder for hele familien. Du kan for eksempel tage ud i det fri og overnatte på en af områdets mange shelterpladser, som er gratis at benytte for alle. Du skal blot huske at reservere shelteren via denne hjemmeside, hvor du også kan se et kort over de forskellige teltpladser i området omkring Jyllinge. 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)