Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 2 lejeboliger
2 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
2 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Tølløse - se alle ledige lejeboliger i Tølløse her

Plads til to generationer
Kirke Hyllinge
Areal
257 m2
Værelser
7 værelser
Type
Hus
14.885 kr/md
Se bolig
Lækker 3 Værelses Lejlighed
Helt ny
Tølløse
Areal
85 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
7.500 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Tølløse

Ønsker du at bo i en by i det østlige Nordvestsjælland, hvor der både er rig mulighed for at bo tæt på skøn natur, masser af fællesskab og gode muligheder for dig og eventuelt hele familien? Så er Tølløse noget for dig, for her får du nemlig alt dette i én by. Byen har endda også egen station, som gør det nemt at komme rundt i landet med enkelte forbindelser.

Bo tæt på skøn natur - få både vand og skov

I Tølløse er der mange smukke naturområder, som du vil kunne få stor glæde af, hvis du bosatte dig i byen. Først og fremmest er der Tølløse Skov, som byder på rige naturoplevelser i et spændende herregårdslandskab. Skoven udgør en smuk blanding af gammel og ny løvskov og nåleskov, og vil være smuk at gå en tur i alle årets fire årstider. Er du mere til vand, så kan du gå en tur ved Maglesø, som byder på en landskab fyldt med tætbeliggende bakker, og derfor er området også kendt under titlen De Vestsjællandske Alper. Er du interesseret i historie og fortiden, så er området omkring Brorfelde Observatorium helt klart noget for dig, for her vil du opleve et enestående landskab, der stammer fra istiden, og som er udpeget som nationalt geologisk interesseområde. Tølløse har altså lidt til enhver smag at tilbyde, når det kommer til smukke og spændende naturområder og oplevelser.

En by med et stærkt fællesskab

Byen byder tilmed også på et stærkt fællesskab, og mange forskellige foreninger og oplevelser, som du kan deltage i, hvis du har lyst. Skal du bo i Tølløse med hele familien, vil der desuden være noget godt til alle aldre og interesseområder. Byen har blandt andet sit eget kulturhus, Kulturhuset No. 1, hvor der vil være masser af kulturoplevelser og hyggelige aktiviteter for hele familien. Byen har også en Torsdagscafé, hvor der ligeledes er masser af arrangementer. Byen byder for eksempel på arrangementer som vandreture, fællesspisninger, koncerter og meget mere.

Gode muligheder for hele familien

Det er ikke blot på fritids- og aktivitetsfronten, at der er mange gode muligheder for hele familien. Det er selvfølgelig også vigtigt for dig, der overvejer at flytte, at byen du skal til har nogle gode muligheder for både daginstitutioner, hvis du har børn i den alder, og dermed efterfølgende skoler til de ældre børn. Af daginstitutioner har Tølløse både en naturbørnehave, vuggestuer og almindelige børnehaver at tilbyde. Byen har desuden også mange tilbud, når det kommer til skoler. Her tilbyder Tølløse forskellige skoler såsom Tølløse Privat- og Efterskole, Kildedamsskolen, Tølløse Slots Efterskole, Sejergaardsskolens Privatskole samt Sejergaardens Musikefterskole.

Bo i Tølløse

Lyder det som noget for dig med en by på Sjælland, hvor du får masser af muligheder for at bo tæt på skøn natur både i form af vand og skov, og ville du nyde godt af en by med et fantastisk og mangfoldigt fællesskab, som både manifesterer sig i kulturelle oplevelser og ikke mindste forskellige aktiviteter for hele byen? Så burde du lige nu undersøge de mange ledige lejeboliger, der er til leje. Alt efter om du er på jagt efter et hus, en lejlighed eller en studiebolig til leje, så skal du finde det, som opfylder dine behov i forhold til beliggenhed, lejepris og størrelse.

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)