3-værelses hus på 82 m² i Kongerslev

Vestergaardsvej 35D, 9293 Kongerslev

Areal:
82 m2
Antal værelser:
3 værelser
Type:
Hus
Periode:
--
Overtagelsesdato:
--
Valideret af FindBoliger:
Ja

Vestergaardsvej 35D, 9293 Kongerslev


Denne afdeling på i alt 126 boliger er delt over 5 byer: Mou, Kongerslev, Egense, Storvorde og Gudumholm. Fra alle byerne er der gode busforbindelser til Aalborg. Alle boliger er 1-plans rækkehuse med skur og egen have. Alle ungdomsboliger i afdelingen bliver udlejet via AKU-Aalborg på tlf. [SKJULT].
Gudumholm: Afdelingen på Buchwaldshave består af 8 almene boliger og 2 ungdomsboliger.
Mou: Afdelingen på Snebærvej består af 19 almene boliger og 2 ungdomsboliger. Snebærvej er centralt beliggende i byen tæt ved bus og indkøb. Afdelingen i Junoparken består af 10 almene boliger og 2 ungdomsboliger. Junoparken ligger øst i byen i landlige og åbne omgivelser. Der er Om afdelingen afstand til indkøb og bus.
Kongerslev: Afdelingen på Vestergårdsvej består af 10 almene boliger og er beliggende i den vestlige del af byen ca. 800 m til indkøb og bus. Afdelingen på Gartnervænget består af 22 almene boliger og er centralt beliggende tæt ved indkøb og bus.
Egense: Afdelingen på Frostvej består af 4 almene boliger. Boligerne er beliggende i udkanten af en mindre by tæt ved skov og natur. Nærmeste handelsmulighed er i Mou (ca. 3 km.)
Storvorde: Afdelingen på Frejavej består af 34 almene boliger og 12 ungdomsboliger. Frejavej er centralt beliggende tæt ved indkøbscenter og bus.