Lej 3-værelses rækkehus på 95 m² i Ikast

Birkelyst 33A-39C, 7430, Ikast, Ikast-Brande, Midtjylland

Areal:
95 m2
Antal værelser:
3 værelser
Type:
Rækkehus
Depositum:
28.200 kr.
Forudbetalt leje:
9.400 kr.
Overtagelsesdato:
--
Sagsnummer:
362766

house at Ikast


Om boligerne
På Birkelyst 33-51 i Ikast udlejer vi 46 skønne rækkehuse. Arealer og antal værelser varierer, men alle boliger er bygget i ét plan med 3-4 værelser i lyse nuancer.
KAMPAGNE*:
På udvalgte lejemål kan du lige nu bo huslejefrit den første måned. På disse rækkehuse betales der også kun 1 måneds depositum og 1 måneds forudbetalt leje.
INDE: Rækkehusene er lyse og indbydende med gulve i lys eg, entré med skabe, et skønt køkken med Svane-inventar i åben forbindelse med stue, stort badeværelse og et eller flere værelser. UDE: Til boligen hører en privat terrasse med læhegn, hvor man som lejer kan nyde vejret ugeneret. Foran hver bygning har alle lejere eget redskabsskur på 4m2.
HÅRDE HVIDEVARER: Alle boligerne har køle/fryseskab, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, emhætte og kogeplade. HUSDYR:

Katte: Lejere kan ansøge om tilladelse til at holde én indekat på adressen. Udekatte er ikke tilladt.
Hund: Lejere kan ansøge om tilladelse til at holde hund.
Andre dyr: Se vores samlede husdyrsregler her.

PARKERING: Alle boliger har egen parkeringsplads
FÆLLESAREALER: Boligparken er lukket om sig selv i en halvcirkel med plads til socialt samvær på de dejlige, grønne arealer. Derudover findes der en lille lejeplads med gynge, hvor børnene kan boltre sig. 
LEJEPRISER:
De viste lejepriser er de aktuelle lejepriser pr. dags dato. Go’Bolig forbeholder sig retten til at ændre lejepriserne på de udbudte lejligheder. For udlejede lejemål vil lejekontrakten bestemme den gældende leje og vilkår for lejemålet.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her
Er denne bolig ikke noget for dig?

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.