Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 8 lejeboliger
8 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
8 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Gilleleje - se alle ledige lejeboliger i Gilleleje her

Fantastisk villa på 180 m2 udbydes til leje i Gilleleje
Kornmodsvej, Gilleleje
Areal
180 m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
16.000 kr/md
Se bolig
Hus til leje i Dronningmølle.
Dronningmølle
Areal
128 m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
11.700 kr/md
Se bolig
3250 villa, 4 vær., Violvej
Gilleleje
Areal
80 m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
10.000 kr/md
Se bolig
Værelse i Søborg udlejes - 3.000,0 kr./måned
Søborg
Areal
10 m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
3.000 kr/md
Se bolig
3230 værelse, 14 kvm, 1 mdr forudbetalt leje
Græsted
Areal
14 m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
3.000 kr/md
Se bolig
3210 værelse, 9 kvm, 3 mdr forudbetalt leje
Vejby
Areal
9 m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
3.000 kr/md
Se bolig
3230 værelse, lejeperiode 1-2 år, A/C forbrug pr mdr 800
Helt ny
Græsted
Areal
0 m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
2.600 kr/md
Se bolig
Sommerhus i Hornbæk
Hornbæk
Areal
64 m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
9.000 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Gilleleje

Gilleleje er med dens 6596 indbyggereen hyggelig lille kystby i det nordligste Nordsjælland, og oplagt for dig, som ønsker smuk natur og det dejlige danske landskab. Gilleleje ligger i Gribskov kommune, som hører til Region Hovedstaden. Hvis du lejer en lejebolig i Gilleleje, så er du sikret flere kilometers smuk kystlinje, samt muligheden for på kort tid at være i hovedstadsområdet og i kontakt med bylivet. Nedenfor kan du læse mere om hvorfor Gilleleje kan være dit næste stop, når du er på udkig efter ledige lejligheder eller et hus til leje. 

Fyldt med havne og badestrande 

Med en lejebolig i Gilleleje får du mulighed for at opleve en af Danmarks flotteste fiskeribyer. Hele den nordlige side af byen ligger op til vandet, og der er adskillige børnevenlige strande, som skaber liv i byen i sommermånederne. Lystbådehavnen og de mange badestrande gør at byen er fuld af liv og turisme i sommermånederne, og du vil opleve at Gilleleje står fra dens side når solen skinner og varmen kommer ind over Danmark. 

 

 I 2017 blev byen kåret til Danmarks mest kreative by, og er god til at udvikle sig og gøre livet bedre for dens beboere - både på et kultur og erhvervs-niveau.  

Foreningslivet og sport

Når du er på udkig efter en ledig lejlighed eller et hus til leje, så er lokalsamfundet ofte et af de første ting, der kigges efter. I sommermånederne i Gilleleje er byen god til at opsætte kulturelle og familievenlige aktiviteter, men byen gør også en dyd ud af at holde foreningslivet i gang for de faste beboere. I Gribskov Kommune findes der en forening til enhver smag, og uanset om du er til gymnastik, madlavning eller fodbold og håndbold, så er der en lokal forening til dig. Du kan følge med i Gribskovs kommune foreningsarbejde, samt læse om mulighederne her.

 

Shopping og kultur i Gilleleje

I Gilleleje er mange af butikkerne og handlemulighederne lokale og fokuseret på specialbutikker. Dette giver en autentisk stemning når du går ned af gaderne i Gilleleje, og butikkerne giver en fornemmelse af at man har Gilleleje helt ind under huden. Dertil, hvis du er bekymret om julegave indkøbene, så er Gillelejes beliggenhed oplagt til at tage en dagstur til København og få ordnet den helt store shopping. Der er under en times kørsel til hovedstaden, som udover at være en oplagt shopping destination er garant for mange kulturelle oplevelser og sportsoplevelser - blandt andet kan du tage en tur i Tivoli eller se herre landsholdet spille fodbold i Parken. 

 

Find en lejebolig i Gilleleje 

Hvis du er interesseret i et hus til leje eller en lejebolig i Gilleleje, så kan du på vores hjemmeside bruge søgemaskinen til netop at finde den type lejebolig, du ønsker. Du indtaster dit prisniveau, boligtype og størrelse du ønsker, og lader søgemaskinen gøre resten. Om du er en stor familie med børn, som ønsker et stort hus til leje eller et ældre ægtepar med et ønske om en lejlighed, så hold øjnene åben på vores hjemmeside, da der løbende kommer nye ledige lejeboliger og lejligheder op. 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)