Lej 2-værelses lejlighed på 63 m² i Aalborg

Fyensgade 30, st. tv., 9000 Aalborg , Denmark

Areal:
63 m2
Antal værelser:
2 værelser
Type:
Lejlighed
Depositum:
17.085 kr.
Kæledyr tilladt:
Ja
Overtagelsesdato:
01 May
Sagsnummer:
418341

Fyensgade 30, st. tv., 9000 Aalborg


Fyensgade 30, st. tv., 9000 Aalborg


Charmerende 2-værelses lejlighed i Øgaden!
– Her får du en fin og billig lejlighed i et attraktivt område.
Indretning:
Boligen er på 63 kvm, som er godt fordelt. Lejligheden består af en fordelingsgang, som forbinder alle rummene. Går du til venstre, er der en trappe, som fører ned til lejlighedens stue. Her får du et godt lysindfald og god mulighed for både at have spisebords- og sofaarrengement. Går du videre, finder du soveværelset, som ligeledes har en god størrelse med rigeligt plads til en stor seng og opbevaring. Køkkenet er af ældre dato, men er velholdt og med god plads. Tilsidst finder du lejlighedens badeværelse, som indeholder alt nødvendigt. 
Beliggenhed:
Beliggenhed er velkendt blandt langt de fleste i Aalborg! Fyensgade ligger helt tæt på Østre Anlæg og ganske tæt på Karolinelund, derudover er der heller ikke langt til fjorden. Gå afstand til gågaden som oser af shoppingmuligheder og cafemiljø. Sidst men ikke mindst får man kort afstand til indkøbsmuligheder og offentlig transport.


Kategorier: 2-vær. lejemål, Alle lejemål
Tags: 2vær, 2værelses, 9000, Aalborg, AalborgC, Altan, Centrum, Fyensgade, Garage, hyggelig, indkøb, Lejlighed, midtby, midtbyen, nyrenoveret, P-plads, Parkering, Parkeringsplads, Toværelses, Øgadekvarteret, Østre anlæg, Østreanlæg

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her
Er denne bolig ikke noget for dig?

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.