Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 2 lejeboliger
2 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
2 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Graasten - se alle ledige lejeboliger i Graasten her

Gråsten er en skøn lille perle, der ikke ligger langt fra den tyske grænse - hvilket er yderst belejligt, hvis du er glad for grænsehandel. I byen finder du omkring 4.300 indbyggere, og det er derfor en af de mindre byer, der er at finde i Danmark, men det gør ikke byen mindre fordelagtig. Gråsten er en by i vækst, og derfor er der masser af lejeboliger at finde i Gråsten.

Læs mere
Vandværksvej 24, Holbøl, Kruså - Familiebolig
Vandværksvej 24, Holbøl, Kruså
Areal
70 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
4.765 kr/md
Se bolig
Freltofte 1,1 th
Helt ny
Sønderborg
Areal
92 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
3.600 kr/md
Se bolig

Ledige lejeboliger i Gråsten

Overvejer du at flytte mod den sydlige del af Danmark? Så er der en god chance for, at det Gråsten, at du skal vælge at flytte til. Gråsten er nemlig en skøn lille perle, der ikke ligger langt fra den tyske grænse - hvilket er yderst belejligt, hvis du er glad for grænsehandel. I byen finder du omkring 4.300 indbyggere, og det er derfor en af de mindre byer, der er at finde i Danmark, men det gør ikke byen mindre fordelagtig. Gråsten er en by i vækst, og derfor er der masser af lejeboliger at finde i Gråsten.

Bo som du vil

I Gråsten har du muligheden for at bo, som det passer dig. Her er det nemlig både muligt at finde studieboliger, såvel som det er muligt at finde hus til leje og lejlighed til leje. Der er noget for enhver smag, og derfor burde der også være noget, der tiltaler dig. 

Der er masser af muligheder i byen, men vil du gerne se mere af det syddanske landskab, eller mangler du et eller andet i selve byen, skal du ikke frygte for, om Gråsten er byen for dig. Der er nemlig ikke langt til de nærliggende byer herfra. Der er ikke mere end 16 kilometer til Kruså, 22 til Aabenraa og 16 til Sønderborg. Mulighederne for at komme til andre byer på kort tid, er derfor ikke noget problem.

Kendt for sin natur

Mange tænker æbler, når de tænker på Gråsten, og det er der en helt særlig grund til. Det er nemlig fra Gråsten, at det landskendte Nationalæble, Gråsten Æblet, kommer fra. Byen er omgivet af smukke skove, hvilket gør det til et perfekt sted at bo for dig, der godt kan lide at bruge tid i naturen. Her er der muligheden for at opleve et rigt dyre- og planteliv. Du kan enten vælge at begive dig rundt i naturen på gåben, cykel eller hesteryg. Har du ikke selv hest, har du endda muligheden for at låne en til at komme rundt i området.

En af de helt store attraktioner, der er ved Gråsten, er Gråsten Slot og Slotshave. Her kommer der hvert år mange turister til for at se den smukke bygning og de skønne omgivelser. Kultur går du derfor ikke ned på, hvis du vælger at flytte til byen.

Alt hvad du har brug for

Uanset om du har børn, der skal i dagpleje, børnehave eller skole, behøver du ikke at spekulere på, om de skal langt væk. Alle disse ting er nemlig at finde i Gråsten. Du og dine børn er derfor dækket godt ind. 
Sport og fritidsinteresser er også noget, som du kan bruge tid på i Gråsten. De har nemlig gode muligheder for, at du kan få lov til at dyrke din yndlingssport. Fritid er dog ikke alt, og arbejdsmulighederne, har derfor også noget at sige. Heldigvis er der rig mulighed for at finde arbejde i Gråsten.
Du skal heller ikke langt væk for at handle ind eller shoppe. Begge type butikker er nemlig at finde i Gråsten, og ellers er der jo ikke så langt til nærliggende byer. Du kan derfor nemt og enkelt få klaret de indkøb, som du skal.


 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.