Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 4 lejeboliger
4 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
4 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Korsør - se alle ledige lejeboliger i Korsør her

4 værelses lejlighed til leje i Korsør
Korsør
Areal
147 m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
12.250 kr/md
Se bolig
4 værelses lejlighed til leje i Korsør
Korsør
Areal
142 m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
11.833 kr/md
Se bolig
4220 5 vær. lejlighed, 160 m2, Dyrehovedgårds alle 13
Helt ny
Korsør
Areal
160 m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
48.500 kr/md
Se bolig
Lækker 1. sals bolig på Vestsjælland
Helt ny
Boeslunde
Areal
45 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
14.400 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Korsør

På det yderste vestlige hjørne af Sydvestsjælland ved farvandet Storebælt er byen Korsør placeret. I 2019 skaber byen hjemsted for omkring 15.000 indbyggere. Byen er en del af Slagelse Kommune, der hører til Region Sjælland. En mindre stigning af af borger i Korsør er i vente, det estimerer Slagelse Kommunes befolkningsprognose. Det betyder, at der i de kommende syv år vil være en øget befolkningsvækstpå 2,5 procent. 

Byen er delt i henholdsvis en syd- og end nordby. Sydbyen ligger syd for havnen og noret, samt Halsskov der ligger nord for norret. 

En by rig på natur 

Korsør er et vellykket eksempel på en by, der trods nedlæggelsen af den før vitale færgefart er begyndt at komme i udvikling igen. I Korsør findes en del skov og strand, hvor der i nærheden af din lejebolig er mulighed for at nyde en frisk løbetur eller blot slappe af til naturens lyde.

Den flotte natur er noget, som byen er særligt kendt for - den frodige Lejodden og de udstrakte strandenge nord for Halsskov til kystskrænterne i Korsør Skov sydøst for byen. Byens placering tæt ved vandet og den flotte omkringliggende natur, der omfavner byen, gør den til et populært valfartssted for turister og ferieglade danskere. Byen byder på sommercamping og badeferie med sine otte kilometer badestrande, skove, Korsør Nor og ikke mindst den gamle bydels mange fiskerhuse. 

Kultur i Korsør 

Med et hus til leje eller en lejebolig i Korsør er der god mulighed for at både børn, unge og voksne kan møde og selv være en del af kulturen. Både på byens biblioteker og museer finder du en lang række spændende arrangementer for folk i alle aldre. 

I og omkring Korsør finder du masser af sjove oplevelser for hele familien. Her kan der nævnes en tur på blandt andet Danmarks største Panzermuseum, Vikingeborgen Trelleborg eller Gerlev Legepark, hvor der er rig mulighed for at lege. 

Desuden har byen en biograf. Og det er ikke en helt almindelig biograf. Korsør Biograf Teater blev grundlagt i august 1908, hvilket gør den til verdens ældste stadigt fungerende biograf. Biografen havde 100-års jubilæum i 2008 og kan desuden prale af at have været i Guinness Rekordbog. Biografen kan derfor tilbyde mere end blot en god filmoplevelse. 

Et aktivt liv i Korsør

Korsør tilbyder masser af muligheder for både børn og voksne for at være aktive i fritiden. Byen rummer plads til alle, hvilket giver dig rig mulighed for at finde nøjagtig den sportsgren eller fritidsaktivitet, som passer til din interesse og dit temperament. Et aktivt foreningsliv er noget, som byen lever højt på. Uanset om du er til skuespil og teater, fodbold, tennis, håndbold eller noget helt andet, vil foreningslivet med garanti kunne tilbyde dig noget, der falder i din smag. 

Foreningslivet og det at være en del af en fritidsaktivitet og et sammenhold er en oplagt måde for både børn og voksne at blive en del af byen og dermed få skabt en tryg omgangskreds i byen og omkring den nye lejebolig.

Hvis du er særligt vild med at løb, vil du med det samme opleve glæde ved at løbe i byen naturskønne områder. Er du typen, der tager den lille hverdagsløbetur skridtet videre, har du muligheden for at deltage i Broløbet, der er et halvmaraton i Korsør. Broløbet tiltrækker mere end 10.000 deltagere fra mere end 20 forskellige lande. Løbet bliver arrangeret af Korsør Atletik & Motion.

Fem gode grunde til at vælge Korsør

Der er naturligvis flere grunde til, hvorfor du med fordel kan vælge at bosætte dig i Korsør. Nogle af de ting som borgerne i byen udpeger som de væsentligste årsager til, at byen er attraktiv er følgende fem ting.

  • Naturen, skov og strand ligger tæt på, uanset hvor du bosætter dig, der er derfor nem adgang

  • Et godt handelsliv med rig mulighed for shopping i byens mange butikker gør byen særdeles attraktiv

  • Byen er centralt placeret i forhold til både motorvej og togforbindelser. Dermed kan du nemt komme til og fra arbejde, uddannelse og øvrige gøremål udenfor bykernen. 

  • Byen tilbyder flere forskellige uddannelsesmuligheder, hvilket gør, at du ikke nødvendigvis behøver at valfarte til andre byer. 

  • Korsør tilbyder store gode events som blandt andet Trelleborg, Sct. Michaels Nat 

Du vil kunne se frem til udførelsen af en ny lokalplanfor området, hvis formål er at skabe et sammenhængende, historisk bymiljø med både boliger, erhverv og detailhandel. Det nye bymiljø sikrer, at der værnes om byhistoriske og bygningskulturelle værdier samt fastholder og styrke bymidtens anvendelser. 

Muligheder for at leje en lejebolig 

Er du ikke en af de heldige, der fra barnsben har været skrevet op på en af de mange ventelister i diverse boligforeninger i byen, er der mulighed for at leje en bolig alligevel. Hvis du er afklaret om, at et hus til leje eller en bolig til leje i Korsør er din drøm, kan du med fordel holde dig opdateret på vores hjemmeside, så de ledige lejligheder ikke bliver udlejet til anden side. 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)