Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 1 lejeboliger
1 lejebolig fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
1 lejebolig fundet på denne søgning

Lejeboliger Jyderup - se alle ledige lejeboliger i Jyderup her

Helt ny
Mørkøv
Areal
110 m2
Værelser
4 værelser
Type
Rækkehus
8.800 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Jyderup

Står du og mangler en lejebolig et andet sted en selveste København på Sjælland? Så er der en god chance for, at Jyderup er byen for dig. Jyderup er en lille by med omkring 4.300 indbygge, der er beliggende på den nordvestlige del af Sjælland. Derfor er det et skønt sted for dig at bo, som gerne vil væk fra storbyens stress og jag. Uanset om du leder efter en studiebolig, hus til leje eller lejlighed til leje, er du næsten helt sikker på at finde det i Jyderup. Men hvad er det egentlig, der gør Jyderup til det oplagte sted at bosætte sig? Læs med her og bliv klogere på det.

Noget for alle - uanset alder

Uanset om du er studerende, pensionist, forælder eller noget helt fjerde, så er der noget for dig i Jyderup - særligt når det drejer sig om pleje og uddannelse. I Jyderup er det muligt for børnefamilien at få sine børn passet og uddannet i børnehaver, skoler og daginstitutioner. Du som studerende har ikke langt til uddannelsesmuligheder, og er du ældre og har brug for pleje, er der også sådanne muligheder i byen. Jyderup har også et rigt erhvervsliv, hvilket betyder, at der er gode muligheder for at finde arbejde i byen, hvilket er et stort plus, hvis du er en af dem, der ikke vil have langt til arbejdet. 

Jyderup giver dig også muligheden for at dyrke sport, eftersom byen har egne boldbaner og hal. Derfor er der også noget for dig, der ønsker at være aktiv i din fritid, eller hvis du har børn, der gerne vil dyrke sport.

Kultur og shopping

Mange tror, at det er nødvendigt at køre langt efter kultur, shopping og andet indkøb, hvis de vælger at bo i en af de mindre byer. Dette er dog ikke tilfældet, slet ikke når du vælger at bo i Jyderup. Hele året rundt bliver der arrangeret begivenheder og arrangementer for store og små, og kultur behøver du derfor ikke at gå glip af. Mest af alt er byen nok mest kendt for deres Statsfængsel, som er et besøg værd. Shopping og dagligvarebutikker kan du som nævnt også klare i byen, og det behøver derfor ikke at være et heldagstur at skulle handle til ugen løb, eller hvis du mangler at købe gave til bedsteforældrene. 

Rig på natur

En af de bedste ting ved at bo i Jyderup, er at byen er omgivet af natur. Hele vejen rundt er der skov at finde, hvilket indbyder til leg såvel som hygge og motion. Ikke langt derfra ligger der søer, hvor du finder lange, skønne stier, hvor du kan gå, løbe eller cykle dig en tur. Kommer du ud forbi den sø, der hedder Skarresø, kan du besøge den gamle ruin, der går under navnet Dronning Margretes Ruin. Er du lidt mere til vandet ved kysten, skal du kun køre 14 kilometer for at komme til Havnsø. Hvis du er glad for naturen, er Jyderup helt sikkert en sikker vinder, eftersom her er masser at udforske for både store og små.

Den månedlige husleje i Jyderup ligger mellem 8.800 kr. og 8.800 kr. Den gennemsnitlige husleje pr. m2 er 80 kr.

På Findboliger finder du 1 lejeboliger i Jyderup. Søg også i resten af vores katalog med 8.583 lejeboliger i hele Danmark.

Her på Findboliger.dk kan du udleje din bolig 100% gratis. Klik her og opret din annonce med det samme.

Vi anbefaler at du starter din boligsøgning hurtigst muligt, da flere områder i Danmark oplever stigende efterspørgsel på lejeboliger. En stor hjælp til dig selv er at oprette en gratis boligagent, så du får øjeblikkelig besked ved nye boliger i Jyderup.