Lej 3-værelses lejlighed på 95 m² i Vordingborg

H I Hansensvej 6, 4760, Vordingborg, Sjælland

Areal:
95 m2
Antal værelser:
3 værelser
Type:
Lejlighed
Depositum:
20.850 kr.
Forudbetalt leje:
6.950 kr.
Overtagelsesdato:
01 Jun
Sagsnummer:
435246

apartment in H I Hansensvej 6 1 4760 Vordingborg Denmark


Om lejligheden

Fint lejemål beliggende på 1. sal i ejendom beliggende i hyggeligt kvarter. Indeholder køkken, bad, en fin stue og to gode værelser. Til ejendommen hører en dejlig fælles have og et godt naboskab.

Om området
Vordingborg by byder på et hyggeligt handelsstrøg med spændende butikker, et rigt musik- og kulturliv samt gode cafeer og spisesteder. Lystbådehavnen, Nordhavnen, har gode faciliteter for lystsejlere. Caféer og restauranter bidrager til stemningen i det hyggelige havnemiljø. I disse år sker der en del byudvikling i den sydlige bydel, hvor der . er etableret en del nye boliger og en kulturarkade, som . rummer byens nye bibliotek. Lystbådehavnen, Sydhavnen, og det nye erhvervsområde, giver yderligere liv til området. På Ore findes byens bedste - og flere kilometer lange - badestrand. Campingpladsen er beliggende direkte ned til stranden, og er en base for mange gode oplevelser i den omkringliggende natur, der også tæller skovene omkring godset Rosenfeldt. I Vordingborg by finder endvidere en del spændende aktiviteter sted. Danmarks Borgcenter arrangerer hvert år i august borgdage med ridderturneringer, demonstrationer af gammelt håndværk og forskellige opvisninger. Egnsteateret 'Cantabile 2’ arrangerer wavesfestival som er en total teateroplevelse med drama, dans og performance, der finder sted forskellige steder i byen.
Danmarks største børnefestival, Vilde Vulkaner, med leg og musik for unge mellem 6 og 14 år er et årligt tilløbsstykke for 6.000 af landets SFO-elever.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.