Lej 3-værelses lejlighed på 81 m² i Helsinge

Gadekærvej 13, 3200, Helsinge, Gribskov, Hovedstaden

Areal:
81 m2
Antal værelser:
3 værelser
Type:
Lejlighed
Depositum:
32.850 kr.
Forudbetalt leje:
10.950 kr.
Overtagelsesdato:
01 Jul
Sagsnummer:
439886

apartment in Gadekærvej 13 1 lejl. 6 3200 Helsinge Denmark


Om lejligheden

Lejlighed fra 2021 med super central beliggenhed udlejes. Indeholder entré med lyse fliser, dejligt badeværelse med plads til vaskesøjle, stue i åben forbindelse med køkken samt to gode værelser. Egetræsgulve samt gulvvarme overalt. NB: BILLEDER FRA TILSVARENDE LEJEMÅL

Om området
Helsinge er hovedsæde for Gribskov Kommune. Byen er afgrænset fra Sjællands nordkyst af et 4 km bredt bælte bestående af en række mindre byer og forbundet af lokalbanetog til den charmerende kystby Tisvildeleje og Hillerød. De vidtstrakte tiltag for at realisere projektet ”Helsinge – Danmarks bedste børneby”, har medført opførelse af en ny og moderne byskole samt indførelse af utallige årlige kulturelle events med børn, sundhed og kreativitet i fokus. Dette har sammen med beliggenheden i et naturskønt område omringet af både Tisvilde Hegn, Valby Hegn, Gribskov og Arresø skabt gode rammer for det voksende indbyggertal domineret af børnefamilier.
Der forekommer i byen et stort udbud af både dagligvare- og udvalgsvarebutikker, sammen med et kulturcenter, en svømmehal samt idræts- og frivilliigecenter.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her
Er denne bolig ikke noget for dig?

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.