Lej 4-værelses rækkehus på 122 m² i værløse

bostedet 16, 3500 værløse

Areal:
122 m2
Antal værelser:
4 værelser
Type:
Rækkehus
Depositum:
58.500 kr.
A/C forbrug:
1.600 kr.
Overtagelsesdato:
--
Sagsnummer:
483859

velindrettet rækkehus med flot have


Indbydende rækkehus i Værløse. Huset ligger hyggeligt og tilbagetrukket på en lukket vej med stisystem. Huset er 122 kvadratmeter og er rummeligt og velindrettet, perfekt til familien eller parret, der ønsker at bo i fredelige omgivelser tæt på diverse hverdagsfaciliteter.

Huset er indrettet med åbent køkken og rummelig stue, tre soveværelser, bryggers, badeværelse og gæstetoilet samt ikke mindst en stor og lys udestue på 26 kvadratmeter. Fra både stuen og udestuen er der udgang til en flot anlagt have med flere terrasser og spændende beplantning.

Foran huset finder du en carport og et skur, som giver praktiske opbevaringsmuligheder og beskytter bilen mod vejret. Huset er desuden udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer, hvilket gør det nemt at flytte ind og komme på plads med det samme.

Beliggenheden er ideel med kort afstand til både skole, børneinstitutioner og indkøbsmuligheder. Offentlig transport er ligeledes inden for rækkevidde, hvilket gør det nemt at pendle til og fra arbejde eller fritidsaktiviteter.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.