Lej 4-værelses rækkehus på 98 m² i Oure

Østervangen 45B 5883 Oure

Areal:
98 m2
Antal værelser:
4 værelser
Type:
Rækkehus
Depositum:
23.250 kr.
Forudbetalt leje:
7.750 kr.
Overtagelsesdato:
01 Jan
Sagsnummer:
501822

Velindrettet rækkehus med egen p-plads


Træd ind i dette elegante rækkehus, der byder på den perfekte blanding af stil og funktionalitet. Med tre velindrettede værelser, en rummelig stue og et moderne køkken med en fin køkken-ø, er dette hjemmet ideelt til dem, der søger både komfort og moderne bekvemmeligheder.
Ved indgangen mødes du af en indbydende entré, der straks giver en følelse af hjem. Den rummelige stue oplyses af naturligt lys gennem store vinduer og fører elegant ind i det moderne køkken. Her fungerer den fine køkken-ø som et naturligt samlingspunkt, perfekt til madlavning og socialt samvær.
Hjemmet har også en praktisk vaskesøjle i badeværelset, der tilbyder bekvemmelighed og effektivitet til husstandens daglige rutiner.
De tre værelser er smagfuldt indrettet med indbyggede skabe, der tilbyder rigelig opbevaringsplads, mens det rummelige badeværelse er en oase af luksus og afslapning.
Udenfor finder du et dejligt udeareal ideelt til udendørsaktiviteter samt et praktisk skur til opbevaring.
Bemærk venligst, at billederne kan være fra en anden bolig, hvorfor indretning, beliggenhed og udsigt kan variere. Se plantegningen for indretningen af denne bolig.
Om ejendommen:Ejendommen består af 9 hyggelige rækkehuse, perfekt for dig der ønsker en bolig med masser af charme og natur. Hvert rækkehus har sin egen lille have, hvor du kan nyde solen, plante blomster, eller bare slappe af udendørs. Et ekstra plus er muligheden for at have husdyr, da vi ved, at de også er en del af familien.
Kort om området:Bo i det fredfyldte Oure på Fyn, et sted hvor ro og natur går hånd i hånd. Dette område er perfekt for dig, der søger en pause fra byens travlhed og ønsker at nyde livet i et roligere tempo.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her
Er denne bolig ikke noget for dig?

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.