Lej 3-værelses lejlighed på 75 m² i Odense

Munkemøllestræde 20, st. 5 5000 Odense

Areal:
75 m2
Antal værelser:
3 værelser
Type:
Lejlighed
Depositum:
25.500 kr.
Forudbetalt leje:
8.500 kr.
Overtagelsesdato:
01 Oct
Sagsnummer:
476166

Utraditionel 3 værelses


Træd ind i en verden af moderne elegance og unik charme i denne rummelige 3 værelses lejlighed. Med sine karakteristiske runde ydervægge og moderne indretning er denne bolig et sandt mesterværk i design og funktionalitet.
Det første, der fanger opmærksomheden, er de unikke runde ydervægge, der skaber en udsøgt følelse af rummelighed og bevægelse i hele lejligheden. Disse kurvede linjer tilføjer ikke kun en unik visuel appel, men skaber også en naturlig strøm og harmoni i rummene.
Det moderne køkken er hjertet af hjemmet og et sandt højdepunkt i denne bolig. Med sine elegante overflader, avancerede apparater og intelligente opbevaringsløsninger er det et ideelt sted til madlavning og samvær. De rene linjer og minimalistiske designelementer skaber en tidløs æstetik mens det rummelige layout giver masser af plads til kulinariske udfoldelser.
Udover det imponerende køkken byder denne lejlighed også på to yderligere værelser, perfekte til soveværelser, hjemmekontor eller gæsteværelser. Disse rum har store vinduer, der giver masser af naturligt lys og tilbyder en behagelig atmosfære til afslapning og arbejde. Den franske altan er med til at åbne op for lejligheden og giver mulighed for at lade den friske luft strømme ind.
Med sin unikke arkitektur og moderne indretning er denne 3 værelses lejlighed et sandt hjem for den moderne livsstil. Tag imod muligheden for at bo i et rum, der ikke kun er funktionelt og stilfuldt, men også en inspirerende og unik refleksion af din personlighed og smag.
Bemærk venligst, at billederne kan være fra en anden bolig, hvorfor indretning, beliggenhed og udsigt kan variere. Se plantegningen for indretningen af denne bolig.
Om ejendommen:Munkemøllestræde 20 i Odense C præsenterer en unik boligmulighed til dig, der ønsker et hjem omringet af byliv. Ejendommen byder på 26 attraktive lejemål. Hertil kommer en stor fælles tagterrasse, hvor du kan mødes med naboer eller blot nyde en rolig stund for dig selv.
Om området:Bo i historiske og kulturelle omgivelser, næsten lige ved siden af H.C. Andersens barndomshjem og tæt på det idylliske grønne område, Munke Mose. Livet her er omringet af et udvalg af hyggelige restauranter og caféer, der sikrer, at du aldrig er langt fra byens kulinariske oplevelser.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her
Er denne bolig ikke noget for dig?

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.