TilLeje.dk | 3-værelses lejlighed på Fabersvej 46, 3. th. Randers

fabersvej 46 3 th 8900 randers, Denmark

Areal:
-
Antal værelser:
3 værelser
Type:
Lejlighed
Depositum:
11.508 kr.
Overtagelsesdato:
--
Sagsnummer:
493638

TilLeje.dk | 3-værelses lejlighed på Fabersvej 46, 3. th. Randers


Velkommen til denne imponerende murstensejendom beliggende på Fabersvej 46, centralt i Randers. Denne charmerende ejendom byder på en røde mursten og stilrene arkitektoniske beslutninger.
Den store og velholdte murstensejendom emmer af charme, og dens centrale beliggenhed gør den til det ideelle hjem for enhver familie eller det unge par. Du vil blive mødt af en nydelig facade, der stolt står overfor den historiske Sankt Peders Kirke. Samtidig er ejendommen omgivet af et væld af indkøbsmuligheder, der gør hverdagen let og bekvem.
Her kan du nyde nærheden til byens pulserende liv og samtidig have let adgang til naturskønne områder og grønne parker, hvor du kan trække dig tilbage og nyde roen.
Denne ejendom er perfekt til den unge familie, der ønsker at bo i hjertet af Randers med let adgang til alt, hvad byen har at byde på. Med sin beliggenhed tæt på indkøbsmuligheder, kulturelle seværdigheder og grønne omgivelser, vil denne ejendom hurtigt blive et hjem, du vil elske at vende tilbage til hver dag.
Tag det næste skridt mod din drømmebolig og
BOLIGEN:
Lejligheden omfatter 63 rummelige kvadratmeter fordelt på 3 rummelige værelser med nydeligt lysindfald og skønne omgivelser

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her
Er denne bolig ikke noget for dig?

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.