Random foto 3

Lej 1-værelses lejlighed på 100 m² i Bagsværd

Bagsværd Hovedgade, 2880 Bagsværd, Denmark (208-1771-01-001)

Areal:
100 m2
Antal værelser:
1 værelse
Type:
Lejlighed
Depositum:
42.000 kr.
Overtagelsesdato:
Nu
Sagsnummer:
496130

Skøn stor 2-værelses på 100 m2 - Nordic Housing


Denne bolig har en fantastisk central beliggenhed, kun 400 meter eller fem minutters gang fra bymidten, hvor du finder alle nødvendige faciliteter samlet. Lige på vejen mod bymidten ligger der et stort, gratis parkeringsområde med ladestandere til elbiler, som er tæt på, men skjult fra udsyn. Motorvejen er også skjult, men nemt tilgængelig, hvilket giver en effektiv køretid på kun 15 minutter til Københavns centrum.
Lejligheden er på 100 kvadratmeter og tilbyder en rummelig 2-værelses indretning med lyse og behagelige rum. Entréen har en bredde som en hall, og lejligheden rummer også et stort soveværelse, et badeværelse med vaskefaciliteter og en rummelig bruseniche. Køkken og stue er adskilt af en praktisk halvmur, hvilket skaber et åbent opholdsområde på næsten 40 kvadratmeter med en imponerende længde på næsten 10 meter.
Lejligheden ligger højt nok til at få masser af naturligt lys ind fra flere sider, hvilket skaber en lys og venlig atmosfære. De indvendige glaspartier hjælper med at fordele lyset, så alle rum opleves lyse og indbydende, selv om vinteren.
Boligen har desuden nye radiatorer, et lavt varmeforbrug, cykelparkering, værksted samt et stort privat opbevaringsrum.
Området omkring ejendommen byder på smukke naturområder som Bagsværd Sø og Hareskoven, ideelt for naturelskere. Derudover har ejendommen en fælles have med grønne områder, hvor du kan nyde sommerens udendørsliv.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her
Er denne bolig ikke noget for dig?

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.